Takže jelikož DWT je skupinka tří lidí kteří se zajímají o komply tak jsme se rozhodli udělat nějakej projekt. Nečekejte nic extra bude to další černo červený mod ale budem se snažit aby Vás zaujal. Něco o modu: Jená se o Big tower který měl MD rok až dva v pokoji a nic se s ním nedělo. Není divu vždyť je 7let starej. Akorát se nám to už nelíbilo tak sme se rozhodli ho trochu poupravit. Základní barvy budou černá a čevené doplňky. budou v něm modře svítící doplňky. To sou takový hrubý představy. Co jsme už udělali?: NO zatim je černej a na boku má vinyl. Ve předu je vyřízlej otvor pro větrák (no přiznávám že trochu křivě ale když se tam da větrák tak to nejde moc poznat (120mm). V zadu (nad zdrojem) je další větrák (další 120) a to ja zatim asi všechno... Ovšem ještě nekončíme... <btw: všechno co je tu popsaný sem dělal já (dugles) a musim poděkovat taťkovi že mi pomohl se řezáním> Eště pár fotek pro představu
Chiby ve vinilu taky přiznávám - je to muj první!!
ten case je tedy peknej ale za
1. nauc se cesky (i kdyz ja taky nic moc) a za
2. nevim proc je okno i pro zdroj a mechaniky, co na tom vidis? Okno si clovek dela proto, aby videl MB a GFX do ktery neinvestoval zrovna malo penez
a jinak nalepka je pekna ale ty kraje nejsou moc pekny takovy zubaty
Tuten bigtower bych si nechal libit zrovna naky case shanim
NO myslim ze jt to celkom v pohode taky sedy priemer .. no to okno totalne tradicne tvary take neoriginalne + ta nalepka je v pohode aj ked ako pozeram casatmi sa dosierala no nevim ako sa s tym robi tak nemozem krytizovat + tak akej rarby je tan case ? ta prva fotka je stara a ta adlsia aktalna ci ako ?
+
podla man cierna cervena zabehane ale cool ale cierna cervena modra ? to uz nie ... ta modra mi tam nesedi
No takže za 1. to červený není nálepka ale sprej
a za 2. podsvícení není eště definitovne domluvený a nedělám ho já. a ještě k 1. bodu ja to delal poprvý no tak ja s tim estě moc neumim
xaero píše:a za 2. nevim proc je okno i pro zdroj a mechaniky, co na tom vidis? Okno si clovek dela proto, aby videl MB a GFX do ktery neinvestoval zrovna malo penez
Já proti oknu nahoře třeba vůbec nic nemám. Je celkem dost lidí co zainvestují taky do kvalitního zdroje a je škoda aby to pak nešlo vidět. S mechanikama tam už je to pak horší, většinou stejně přijde na řadu nějaké jejich zakrytí. Ale pokud v tom má nahoře člověk taky pořádek a nepoužije to jako úschovnu zbylých kabelů a invertorů od katod a podobných blbin jako to většina řeší, tak tam okno klidně být může. Jen ty tvary jsou opravdu moc jednoduchý
XPM jo pracujem na něm akorat ted čekám až MD dodělá vinil na předek a pak ho nasprejuju a dám jim to ať to podsvítí. Je pravda že to sou jednodužší tvary ale když se ta bočnice řezala taxme nevěděli jak to bude vypadat (celej projekt) takže to je tak k bočnici