ATItool

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
mara.t
Začátečník
Začátečník

ATItool

Příspěvek od mara.t »

Umí tento prográmek nastavit rozlišení pro jednotlivé hry? Mám širokoúhlí monitor (1680*1050) a chci si zahrát na ati r9800pro hry jako NFS MW či FEAR. ATItool sice k profilu hry přidají i rozlišení, ale to je mi k ničemu když se hra stejnak roztáhne přes celou obrazovku. Jak na to?
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
radushak
Nováček
Nováček

Re: ATItool

Příspěvek od radushak »

mara.t píše:Umí tento prográmek nastavit rozlišení pro jednotlivé hry? Mám širokoúhlí monitor (1680*1050) a chci si zahrát na ati r9800pro hry jako NFS MW či FEAR. ATItool sice k profilu hry přidají i rozlišení, ale to je mi k ničemu když se hra stejnak roztáhne přes celou obrazovku. Jak na to?
ne neumi, pokud chces chces hrat hry v tomto rozliseni zkus :http://www.widescreengamingforum.com
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

Hoj..
Co mám dělat když mi atitool nechce načíst mojí graf kartu??? (mám 9800Pro 128MB) a nemůžu s tim dělat nic jen pustit Scan for artifacts... Co mám dělat?? dik
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“