Zkoušel sem měnit detaily a rozlišení i kvalitu zvuku, ale nic nepomáhá.
Nevíte co s tím.
Moderátor: Baneshee

zkus zrušit to přetaktování na grafice.Deegr píše:Při nahrávání do hry, kdy by už mělo dojít ke zpuštění hry se mi najednou vypne monitor a po půl minutě se restartuje počítač.
Nevíte co s tím.

zkus jiny catalysty - me to s 4.1 totalne rozsypalo obraz....Deegr píše:Tak to nepomáhá, ale už sem ho alespoň rozchodil. Nahodil sem to přes OpenGL, ale textury hýřili barvami. Potom sem tam dal zpátky DirectX a vše běželo v pohodě, dokuď sem nerestartoval PC. Teď běží, ale vypadávaji textury, např celé listy stromů trávy, ale také lodě - tý jenom po částech. Nevíte co s tím?

Na OpenGL sem měl všechno na Very high a voda byla v pohodě.Butch píše:No já jsem to pouštěl na 3.9 Omega a všechno šlo v pohodě.
Pod Open GL jsem musel ubrat kvalitu vody, protože jí to barvilo do červena.

www.omegacorner.comDeegr píše:Na OpenGL sem měl všechno na Very high a voda byla v pohodě.Butch píše:No já jsem to pouštěl na 3.9 Omega a všechno šlo v pohodě.
Pod Open GL jsem musel ubrat kvalitu vody, protože jí to barvilo do červena.
Kde se dají stáhnout ty omegy?

to je divny me to dela taky ,mam ale GF 4200tiDeegr píše:Při nahrávání do hry, kdy by už mělo dojít ke zpuštění hry se mi najednou vypne monitor a po půl minutě se restartuje počítač.
Nevíte co s tím.

nemate stahnutí nejaky mody trebo to rogalo nebo te humeeee muze tam byt jen 1 a nebo je vsechni odinstalujjim píše:to je divny me to dela taky ,mam ale GF 4200tiDeegr píše:Při nahrávání do hry, kdy by už mělo dojít ke zpuštění hry se mi najednou vypne monitor a po půl minutě se restartuje počítač.
Nevíte co s tím.

ds píše:nemate stahnutí nejaky mody trebo to rogalo nebo te humeeee muze tam byt jen 1 a nebo je vsechni odinstalujjim píše: to je divny me to dela taky ,mam ale GF 4200ti

Proč otevíráš rok a půl staré thready? Nechtěl by ses dnes s tím PH už trochu krotit?Anticrasch píše:zkus nainstalovat novejsi ovladace pro svoji kartu urcite by to melo pomoct druha varianta preinstalovat dorectX9.0 nebo nainstaluj pathe do hry