Image z dat na pevnom disku
- zyx
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Image z dat na pevnom disku
Ahojte. Mam taky problem.. Kamarat nakopiroval cez dvd decryptor dvd ale nejde ho upravit cez shrink(uz z disku).. ja som takyto problem riesil tak ze som mal v pozadi spusteny dvd region free a potom pomocou shrinku mi ten dvd film siel dekodovat(priamo z nosica ale..).. ale tu nastal problem lebo mam ten film len na disku a teraz mi to nejde lebo v nastaveniach dvd region free sa daju nastavit ako zdroje iba mechaniky resp. virtualne mechaniky..takze by som potreboval nejaky soft ktory spravi image z dat na pevnom disku a ulozi ten image na pevny disk..vedeli by ste mi niekto poradit? dakujem.(nemozem to spravit tak ze napalim tie dvd files na dvd a spravim potom image lebo to je original dvd a ma 6.5Gb..a mam dvd napalovacku ktora podporuje len klasiceke dvd..nie 8.5Gb)
- marian_m
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Najprv by si mal vytvoriť z dvd-čka image napr. pomocou Nero Recode - v ňom sa dá vybrať virtuálna napaľovacia mechanika, ktorá vytvorí .nrg súbor.
Vytvorený .nrg image potom načítať do virtuálnej mechaniky vytvorenej v programe Daemon Tools.
Alebo môžeš skúsiť otvoriť dvd v Nero Recode a ak dvd načíta bez problémov rovno ho vypáliť, Nero Recode dokáže otvárať dvd-čka aj z disku a následne zkomprimovať a vypáliť v dobrej kvalite (ja osobne robím len na Nere, Nero Recode programuje chlapík, ktorý predtým robil na Shrinku).
Vytvorený .nrg image potom načítať do virtuálnej mechaniky vytvorenej v programe Daemon Tools.
Alebo môžeš skúsiť otvoriť dvd v Nero Recode a ak dvd načíta bez problémov rovno ho vypáliť, Nero Recode dokáže otvárať dvd-čka aj z disku a následne zkomprimovať a vypáliť v dobrej kvalite (ja osobne robím len na Nere, Nero Recode programuje chlapík, ktorý predtým robil na Shrinku).
- jessie.james
- Začátečník
na vytvoreni image ti staci nero. vyberes si DVD image recorder, vyberes soubory a vytvoris z nich *.nrg nebo *.iso image. je to jednoduche, nemas na tom co pokazit. s vytvorenou image pak muzes dale pracovat ve virtualni mechanice.
//edit: mozna zkus jeste tohle. vytvor si na disku nejakou slozku napr. C:/DVD a v tehle slozce vytvor dve nove a to AUDIO_TS a VIDEO_TS. AUDIO_TS nechej prazdnou a do VIDEO_TS presun ty soubory, co kamos vyripnul pres decrypter. pak to nacti do DVD shrink a zkus, jestli s tim jde pracovat.
//edit: mozna zkus jeste tohle. vytvor si na disku nejakou slozku napr. C:/DVD a v tehle slozce vytvor dve nove a to AUDIO_TS a VIDEO_TS. AUDIO_TS nechej prazdnou a do VIDEO_TS presun ty soubory, co kamos vyripnul pres decrypter. pak to nacti do DVD shrink a zkus, jestli s tim jde pracovat.
- zyx
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- zyx
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
problem je v tom ze ja nemam to dvd-cko;o)marian_m píše:Najprv by si mal vytvoriť z dvd-čka image napr. pomocou Nero Recode - v ňom sa dá vybrať virtuálna napaľovacia mechanika, ktorá vytvorí .nrg súbor.
ja mam iba dvd files na disku a maju 6.7 GB..
- jessie.james
- Začátečník
Nero Image Recorder (DVD) umi delat DVD o velikosti az 8152 MB (verze 6.6.0.16), takze image o velikosti 6.7 GB vytvoris naprosto v pohode. ze nemas zdrojove DVD nevadi, ja ti radil, jak pres nero vytvorit image z dat na HDD, ne na DVD mediu.zyx píše:no hej to je sice pravda s tym image ale tam ide len 4.7GB dat dat a jam 6.7.. to je ten problem..
- zyx
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: