Chtel jsem preinstalovat staricky celeron 350Mhz, ale at se snazim jak se snazim, vzdy pred ci kratce po nacteni instalace pri startu PC se ozvou 2 pipnuti a PC se sekne. Zkousel jsem i Millenia, Win 2000, 95 a 98 a situace neustale stejna.
Do meho pokusu o preinstalaci jinak pocitac s Win98 pracoval uplne normalne..az na par klasickych chybicek, ktere nastanou pokud je Win v Pc dlouhou dobu.
Podle poctu pipnuti by se melo jednat o chybu pameti. Zkousel jsem i menit ramky za jine a ruzne je prehazovat a situace porad stejna. Nacetl jsem i defaultni hodnoty do BIOSu. Co me ale mate v nazoru, ze to muze byt pamet, je to, ze ton se neozve ihned pri nabihani pocitace, ale az kdyz se nacita instalator. U millenii to dokonce doslo tak daleko, ze se zacali kopirovat soubory instalatoru a ve chvili kdy bylo 100% tak opet dve rychle pipnuti a konec.
Vi nekdo?
Nejde instalovat zadny OS
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- elitman
- Začátečník

Nejde instalovat zadny OS
AMD ATHLON 64bit 2800+ 1.8Ghz@2.3Ghz, GeForce 6800GT(INNO3D), ASUS K8N, DDR 1024MB 400Mhz, HDD 80GB WD SATA, HDD 80GB IDE, external iOMEGA 120GB. Power suply 480W, 2x AC...Monitor LCD SAMSUNG SyncMster 213T 21.3"
- imperator
- Začátečník

Jednoznacne to vyzera na pameti.... mal som nejake podobne problemy.. pipanie nemusi byt na zaciatku ked je vadna pamet napr stretol som sa s problemom ked mal niekto shit zdroj cez ktoreho mu odstrelilo par chipov na pameti a tak mal z 256 32 mb a aj to vadnych ja som mal tjez vadne pamete a jedine co to robilo bolo ze nesjel instalator alebo vyskakovala BSD obrazovka pocas instalacie
tjez ti mohol smahnut zdroj alebo cez zdroj dosku a podobne.... aky mas zdroj ?
tjez ti mohol smahnut zdroj alebo cez zdroj dosku a podobne.... aky mas zdroj ?
- elitman
- Začátečník

To bohuzel nevim jakej je tam zdroj. Je to kamaraduv starej PC a nijak zvlast jsem ho nestudoval. Zvlastni, ze jsem tam daval i svoje RAMky delalo to porad to stejny.....
AMD ATHLON 64bit 2800+ 1.8Ghz@2.3Ghz, GeForce 6800GT(INNO3D), ASUS K8N, DDR 1024MB 400Mhz, HDD 80GB WD SATA, HDD 80GB IDE, external iOMEGA 120GB. Power suply 480W, 2x AC...Monitor LCD SAMSUNG SyncMster 213T 21.3"