Nejde instalovat zadny OS

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
elitman
Začátečník
Začátečník

Nejde instalovat zadny OS

Příspěvek od elitman »

Chtel jsem preinstalovat staricky celeron 350Mhz, ale at se snazim jak se snazim, vzdy pred ci kratce po nacteni instalace pri startu PC se ozvou 2 pipnuti a PC se sekne. Zkousel jsem i Millenia, Win 2000, 95 a 98 a situace neustale stejna.

Do meho pokusu o preinstalaci jinak pocitac s Win98 pracoval uplne normalne..az na par klasickych chybicek, ktere nastanou pokud je Win v Pc dlouhou dobu.

Podle poctu pipnuti by se melo jednat o chybu pameti. Zkousel jsem i menit ramky za jine a ruzne je prehazovat a situace porad stejna. Nacetl jsem i defaultni hodnoty do BIOSu. Co me ale mate v nazoru, ze to muze byt pamet, je to, ze ton se neozve ihned pri nabihani pocitace, ale az kdyz se nacita instalator. U millenii to dokonce doslo tak daleko, ze se zacali kopirovat soubory instalatoru a ve chvili kdy bylo 100% tak opet dve rychle pipnuti a konec.

Vi nekdo?
AMD ATHLON 64bit 2800+ 1.8Ghz@2.3Ghz, GeForce 6800GT(INNO3D), ASUS K8N, DDR 1024MB 400Mhz, HDD 80GB WD SATA, HDD 80GB IDE, external iOMEGA 120GB. Power suply 480W, 2x AC...Monitor LCD SAMSUNG SyncMster 213T 21.3"
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

Jednoznacne to vyzera na pameti.... mal som nejake podobne problemy.. pipanie nemusi byt na zaciatku ked je vadna pamet napr stretol som sa s problemom ked mal niekto shit zdroj cez ktoreho mu odstrelilo par chipov na pameti a tak mal z 256 32 mb a aj to vadnych ja som mal tjez vadne pamete a jedine co to robilo bolo ze nesjel instalator alebo vyskakovala BSD obrazovka pocas instalacie
tjez ti mohol smahnut zdroj alebo cez zdroj dosku a podobne.... aky mas zdroj ?
elitman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elitman »

To bohuzel nevim jakej je tam zdroj. Je to kamaraduv starej PC a nijak zvlast jsem ho nestudoval. Zvlastni, ze jsem tam daval i svoje RAMky delalo to porad to stejny.....
AMD ATHLON 64bit 2800+ 1.8Ghz@2.3Ghz, GeForce 6800GT(INNO3D), ASUS K8N, DDR 1024MB 400Mhz, HDD 80GB WD SATA, HDD 80GB IDE, external iOMEGA 120GB. Power suply 480W, 2x AC...Monitor LCD SAMSUNG SyncMster 213T 21.3"
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“