Project: NeonGLOW by HenX "NOVE FOTO 30.5.2006"

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

HenX
Začátečník
Začátečník

Project: NeonGLOW by HenX "NOVE FOTO 30.5.2006"

Příspěvek od HenX »

Obrázek
Custe vsichni,tak kdysi jsem si kupil bednu EC 8015L a budu se snazit ji upravit tathle:

Zatim jsem udelal 2 upravy
a)vyrezal jsem novou bocnici
b)udelal jsem stealth na cd-romce

A chci jeste udelat
a) gravir do bocnice
b)refulatory otacek ventilatoru do predku case
c)jeste zlepsit osvetleni case,protoze toto je trochu slab
d)pridam vodni chlazeni(do mesice)
e)jeste treba vice uklidit kabely
f)dale nastrikam vnitrek case na cerno
g) jeste dalsi upravy,ktere me napadnou :)))

jo a fotky a logo modu tu budou do konce tydne :)

ps: jeste musim popremyslet jaky dam novy nazev modu
To je zatim vse,tak cus HenX
Naposledy upravil(a) HenX dne úte 30. kvě 2006, 07:16, celkem upraveno 2 x.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

zase mod začínajcí kecama. tohle by se mělo dat do pravidel :x
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Souhlasím....nejdřív fotky, potom kecy. :twisted: Ty fotky se sem dávají proto, aby to mohli ostatní ohodnotit atd., takže když tady nebudou fotky, tak nebude co hodnotit.
BTW : Raději nic neslibuj, když nevíš, že to bude na 100%!! :wink:
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

No tak tu je foto bocnice:(uznejte ze to je mnohem lepsi nez kulata :-D )
Obrázek
Obrázek[/img]
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

Pridano logo modu(nahore)
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Super

Příspěvek od Krutas57 »

Bezva, nechám se inspirovat, tuhle skřín mam taky doma a válí se mi v pokoji, takže modík by jí neškodil.
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte :)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

co je ta lahev nalevo od case?
kde se to da koupit? :)
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

Cujo píše:co je ta lahev nalevo od case?
kde se to da koupit? :)
třeba v hornbachu... to je olejovka pokuď se nepletu :) je to dobrý na uklidnění :wink:

2 Henx: to byla ta bedna s kulatým oknem (jakoby troj-lopatkovej větrák) a uprostřed větrák s huricane mřížkou?
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

to byla ta bedna s kulatým oknem (jakoby troj-lopatkovej větrák) a uprostřed větrák s huricane mřížkou?
jo byla, m se to taky mnohem vic libi nez ta kulata jelikoz kdyz si bude kupovat vodnika tak aspon pujde fajnove videt :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

Radeon9550 píše:
to byla ta bedna s kulatým oknem (jakoby troj-lopatkovej větrák) a uprostřed větrák s huricane mřížkou?
jo byla, m se to taky mnohem vic libi nez ta kulata jelikoz kdyz si bude kupovat vodnika tak aspon pujde fajnove videt :)
no prave taky si myslim ze to bude lepsi,bo pres ty lopaty neslo nic videt
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

Ked si niekto dovoli toto nazvat projektom, tak potom neviem kam sme sa to dostali...
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

simte bud zticha neco urcite pribyde :)
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

Papilla píše:Ked si niekto dovoli toto nazvat projektom, tak potom neviem kam sme sa to dostali...
a ja jsem se snad nekde napsal ze jsem u konce????no ja o tom nevim,tak jako co to tu meles????tohle neni rozhodne konec to je jen zacatek ,dyt tam je akorat nova bocnice a stealth,a v seznamu je jeste o mnoho vic veci,ktere budu delat
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

HenX píše:
Papilla píše:Ked si niekto dovoli toto nazvat projektom, tak potom neviem kam sme sa to dostali...
a ja jsem se snad nekde napsal ze jsem u konce????no ja o tom nevim,tak jako co to tu meles????tohle neni rozhodne konec to je jen zacatek ,dyt tam je akorat nova bocnice a stealth,a v seznamu je jeste o mnoho vic veci,ktere budu delat
kašli naň ho ;) Tím stealth myslíš co? je to někde na fotce?
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Zda se mi to bo ti fakt levej horni roh nejak nesedl? (de nejak naho¨ru ne?) :? :shock:
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

Mr.Nigga píše:
HenX píše: a ja jsem se snad nekde napsal ze jsem u konce????no ja o tom nevim,tak jako co to tu meles????tohle neni rozhodne konec to je jen zacatek ,dyt tam je akorat nova bocnice a stealth,a v seznamu je jeste o mnoho vic veci,ktere budu delat
kašli naň ho ;) Tím stealth myslíš co? je to někde na fotce?
fotku jeste nemam,stealt to je to ze cd-romku shovas za tu krytku co tam puvodne byla,a vysouvas ji tim ze tu krytku zmacknes a ona ti stlaci to tlacitko na cd-romce
jo a stim rohem to tam splyva ten stribrny plech s tim plexi,normalne to je rovne,ale jeste to neni stritknute kompletne na cerno,protoze mi dosel sprej,zajdu do mesta pro sprej a striknu to,jo a zitra by mi snad mel kamos donest gravirovaci strojek tak tam vygraviruju neco do bocnice :-)
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

HenX píše:...stealt to je to ze cd-romku shovas za tu krytku co tam puvodne byla,a vysouvas ji tim ze tu krytku zmacknes a ona ti stlaci to tlacitko na cd-romce...
To jsem si myslel, ale jaksi mi nebylo jasný proč bys to dělal, když máš ten přední kryt odklápěcí :roll:
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

Mr.Nigga píše:
HenX píše:...stealt to je to ze cd-romku shovas za tu krytku co tam puvodne byla,a vysouvas ji tim ze tu krytku zmacknes a ona ti stlaci to tlacitko na cd-romce...
To jsem si myslel, ale jaksi mi nebylo jasný proč bys to dělal, když máš ten přední kryt odklápěcí :roll:
:-D :-D no delal jsem to taky proto,ze mam bilou cdromku tak jsem misto strikani udelal stealtth :)
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

custe no jak bych chtel gravirovat,tak bych tam vygraviroval tex "NeonGLOW by HenX" ale chtel bych tam jeste vygravirovat nejaky obrazek,nebo myslite ze ne?ja bych mozna mel predstavu o "sudu s radiacni hmotou"
nejaky taky mam na mysli:

Obrázek

no a to uprostred toho sudu to je znacka radiace :-D :-D nemeli byste nejakou takovou sablonu na vytisknuti?myslite že by se to tam hodilo ?nebo tam mam udelat jen tex?dík henx
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

no tu mam to foto stealthu,fotil jsem to za sera a z blizky tak je to trochu svetlejsi :-D :)
ZAVRENA:
Obrázek
OTEVRENA:
Obrázek

noo posudte sami 8-)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“