Problémy s Microsoft Visual C++
- ::Bart::
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problémy s Microsoft Visual C++
Zdravim...mám nějaký problémy s programem visual c++.Když třeba hraju hru Medal of Honor Allied Assault tak se mi po 15 minuták hra z ničeho nic vyhodí a oběví se tam okno "ERROR: Microsoft Visual C++" a tohle okno se mi oběvuje někdy i když pustím nějakej program.Nemohl by jste mi někdo prosím pomoct? Fakt moc díky za každou radu!!!!!
CPU Amd Athlon XP 2000+ BOX/Microstar KT4AVL (MS-6712) ViaKT400A DDR LAN csA retail/DDR 256MB 400MHZ PC3200/OEM GeForce4 MX 440 64MB DDR 128bit/Edimax EN-5200 PXA 10Mbps PCI combo/monitor "15"/Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller/
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze tento problem nema zo samotnim Microsoft visual C++ vela spolocne......
Problem bude skor niekde v systeme..., alebo v hardware.....
Objavuje sa to len pri hrani hier, alebo aj pri inych aplikaciach........
Pri servisoch som uz toto hlasenie vydel naozaj vela krat......, ale vzdy to bolo len v aplikacii Windows media player.... pomohlo az preinstalovanie systemu ( zrejme problem s kodekmi + kniznice ).....
Problem bude skor niekde v systeme..., alebo v hardware.....
Objavuje sa to len pri hrani hier, alebo aj pri inych aplikaciach........
Pri servisoch som uz toto hlasenie vydel naozaj vela krat......, ale vzdy to bolo len v aplikacii Windows media player.... pomohlo az preinstalovanie systemu ( zrejme problem s kodekmi + kniznice ).....
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
pochvala :-)
fakt ti moc děkuju!!!!! 
CPU Amd Athlon XP 2000+ BOX/Microstar KT4AVL (MS-6712) ViaKT400A DDR LAN csA retail/DDR 256MB 400MHZ PC3200/OEM GeForce4 MX 440 64MB DDR 128bit/Edimax EN-5200 PXA 10Mbps PCI combo/monitor "15"/Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller/
- zombux
- Odborník PCT

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: