Problémy s Microsoft Visual C++

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
::Bart::
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problémy s Microsoft Visual C++

Příspěvek od ::Bart:: »

Zdravim...mám nějaký problémy s programem visual c++.Když třeba hraju hru Medal of Honor Allied Assault tak se mi po 15 minuták hra z ničeho nic vyhodí a oběví se tam okno "ERROR: Microsoft Visual C++" a tohle okno se mi oběvuje někdy i když pustím nějakej program.Nemohl by jste mi někdo prosím pomoct? Fakt moc díky za každou radu!!!!!
CPU Amd Athlon XP 2000+ BOX/Microstar KT4AVL (MS-6712) ViaKT400A DDR LAN csA retail/DDR 256MB 400MHZ PC3200/OEM GeForce4 MX 440 64MB DDR 128bit/Edimax EN-5200 PXA 10Mbps PCI combo/monitor "15"/Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller/
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Myslim ze tento problem nema zo samotnim Microsoft visual C++ vela spolocne......
Problem bude skor niekde v systeme..., alebo v hardware.....
Objavuje sa to len pri hrani hier, alebo aj pri inych aplikaciach........

Pri servisoch som uz toto hlasenie vydel naozaj vela krat......, ale vzdy to bolo len v aplikacii Windows media player.... pomohlo az preinstalovanie systemu ( zrejme problem s kodekmi + kniznice ).....
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

pochvala :-)

fakt ti moc děkuju!!!!! :)
CPU Amd Athlon XP 2000+ BOX/Microstar KT4AVL (MS-6712) ViaKT400A DDR LAN csA retail/DDR 256MB 400MHZ PC3200/OEM GeForce4 MX 440 64MB DDR 128bit/Edimax EN-5200 PXA 10Mbps PCI combo/monitor "15"/Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller/
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

problém bude v systému - pokud nainstaluješ VC++, nastaví se i jako debugovací aplikace. potom když spadne systém, automaticky se otevře VC++ pro ladění. jde to zničit tak že to ladění zakážeš.

doufám že mluvím k věci :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Mám dojem, že mluvíš Zombíku. To stejné dělá moje Delphi. Akorát se ptá jestli chci spustit debuger, zatímco Visual Studio se na nic neptá a jde do toho. Takže přes služby to vypni. Mělo by to stačit aby to přestalo otravovat.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

jj, to ale nevyřeší proč to padá.
zkusil bych takovou tu klasiku - paměti, teplo atd... :oops:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

To sice ne, ale na to se neptal ... :wink:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

no já mám docela slušnou teplotu sysému i pamětí...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“