Kompatybilita a kvalita paměťových karet. Memory Stick......

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
pctuningman
Nováček
Nováček

Kompatybilita a kvalita paměťových karet. Memory Stick......

Příspěvek od pctuningman »

Ahoj.Chci kvalitní,kompatibilní kartu do foťáčku Sony P200.
Koupil jsem vychvalovanou kartu od nejvíce brané zančky na CZC- Sandisc Memory Stick PRO 512Mb.Jenže foťák mi jej neveme.Píše error.Ani naformátovat ji nemohu ve foťáku.Prostě ji ani nenačte.Proto sjme volla do CZC a oni že mě ji vymění vypadá to že asi za jinou značku.Tedy asi Pretec.Nebo můžu s kratší zárukou vzít z Alzasoftu kartu Sony.
Známý mě tvrdil že Sandiscy jsou jedny z nej karet a že ji mámnaformátovat v čtečce karet v pc a že mě ji pak foťák veme.Je to normální postup u SD karet a Kodaku jsem dříve takové věci nemusel a ani známý u CF a Canonu.
Co dělat ,případně kterou značku volit.
Na SOny je 2roky,na Sandisc a Pretec je doživ.záruka.
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Naformátuj ve čtečce a víc to neřeš :wink:

Paměťové karty jsou vesměs všechny stejně kvalitní ... liší se jen rychlostí a zárukou z čehož vyplývají cenové rozdíly. Nekompatibilita se zařízeními je dnes spíše anomálií.
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

S fotmatovanim v ctecce bych byl opatrny. Ono to sice zni jako jednoducha vec pokazde si to naformatovat ve ctecce ale je tu riziko - kdyz by to pak neslo naformatovat ve fotaku tak musis vymzavat fotky funkci --delete all-- misto klasickyho formatovani ve fotaku a to kdyz clovek ma na karte ulozeno hodne fotek zabere nekolikanasobne vice casu...
(nmeuluve o tom ze kdyz ji pak omylem naformatujes ve fotaku tak se tsava nepouzitelnou a musi pak pockat na ctecku..)
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“