Trhanie pri prehravani filmu
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Trhanie pri prehravani filmu
Ahojte ludia mam problem a to ze pri prehravani hociktoreho filmu mi obraz v pravidelnyhc intervaloch trha. asi kazdu 1 alebo 2sekundy. je to len take mierne trhnutie. zacal som to vnimat par dni dozadu. pouzivam kodeky CodecPack All-in-One 6.0.2.6 teraz som ich preinstaloval na 6.0.3.0 a stale to robi. robi to v Windows Media Playeri 10, aj v BS playeri. neviete v com to moze byt? diky moc za help
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Trhanie pri prehravani filmu
ALL in one jsou příčinou hodne problému! Nainstaluj jen to co potrebujes...Othrondir píše:Ahojte ludia mam problem a to ze pri prehravani hociktoreho filmu mi obraz v pravidelnyhc intervaloch trha. asi kazdu 1 alebo 2sekundy. je to len take mierne trhnutie. zacal som to vnimat par dni dozadu. pouzivam kodeky CodecPack All-in-One 6.0.2.6 teraz som ich preinstaloval na 6.0.3.0 a stale to robi. robi to v Windows Media Playeri 10, aj v BS playeri. neviete v com to moze byt? diky moc za help
je tu o tom hodne veci, každy instal a reinstal jakéhokoliv packu je o hubu:)
konflikt kodeků se dostaví. Nemusi to byt tvůj problem ale možná...
Dělají to všechny formáty? Video pouštíš z Hdd? Dělalo to dřív?
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no zatial som si pustal iba nejake filmy. robili to vsetky. predtym to nerobilo vzdy som instaloval iba CodecPack a vyse rok som isiel na tej 6.0.2.6 a nikdy ziadny problem... skusil som najnovsi ffdshow ale tam sa mi zobrazovali kraviny skusim este starsi...
//edit: kua ma to stve v tom ffdshow mi to zobrazuje dole na liste 2x ikonku ffdshow audio...
vsetky kodeky som odinstaloval, precistil som registre a skusim este raz staru dobru 6.0.2.6
//edit: kua ma to stve v tom ffdshow mi to zobrazuje dole na liste 2x ikonku ffdshow audio...
vsetky kodeky som odinstaloval, precistil som registre a skusim este raz staru dobru 6.0.2.6