koupil jsem si novej lcd viz nize popis..
jsem snim spokojen az na to ze me to dela takove jemne prouzky a nekdy to vypada jakoby na ctr kdyz me rusili repraky magnetizaci obraz vubec nevim co to muze bejt..
kdyz dam auto seřizeni atd. tak jak se to nastavuje vubec tam nejsou ale jak se to dokonci hned zase naskoci nevite co stim ?
tak zjsitil jsem ze na ciste bile plose to nedela delo zo zreba hodne tady na pc tuning na tom sedavem pozadi nebo kdyz vybiram theard ..
Naposledy upravil(a) pajin.r dne čtv 1. čer 2006, 20:10, celkem upraveno 1 x.
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
Sleepy.664 píše:Připoj ho přez DVI (pokud ho LCD a grafická karta maj) a mělo by bejt po problému...
lcd je analog a mam ho danej pres redukci do dvi
jestli to neni moire ze to dela na sedave barve ..nevimk
ted sem projel nikia monitor test v zadnem z tech testu se to nezobrazuje vypnu ten test a uz to nedela tak to vazne nechapu.
Ano je to analogovým připojením. Sám jsem vlastnil LCD monitor Benq FP71G+ s VGA vstupem a problém byl uplně stejný. Když jsem přešel na monitor s DVI tak tento problém zmizel. Z mých zkušeností mohu usoudit, že záleží na použité graf. kartě, přesněji na kvalitě RAMDACU. Třeba s GF6600GT to rušilo, ne však s 6800 Ultra atd... Prostě si budeš muset sehnat dobrou kartu.
Lojza píše:Ano je to analogovým připojením. Sám jsem vlastnil LCD monitor Benq FP71G+ s VGA vstupem a problém byl uplně stejný. Když jsem přešel na monitor s DVI tak tento problém zmizel. Z mých zkušeností mohu usoudit, že záleží na použité graf. kartě, přesněji na kvalitě RAMDACU. Třeba s GF6600GT to rušilo, ne však s 6800 Ultra atd... Prostě si budeš muset sehnat dobrou kartu.
ok snad to tim bude diky!
ale zase musim rici ze kdyz sem ho mel novej tak to nedelalo zaclo az tak po tydnu..je mozne ze lcd monitor by mohlo take neco rusit jako velke repro nebo tak neco?asi ne ze?
Lojza píše:Ano je to analogovým připojením. Sám jsem vlastnil LCD monitor Benq FP71G+ s VGA vstupem a problém byl uplně stejný. Když jsem přešel na monitor s DVI tak tento problém zmizel. Z mých zkušeností mohu usoudit, že záleží na použité graf. kartě, přesněji na kvalitě RAMDACU. Třeba s GF6600GT to rušilo, ne však s 6800 Ultra atd... Prostě si budeš muset sehnat dobrou kartu.
ok snad to tim bude diky!
ale zase musim rici ze kdyz sem ho mel novej tak to nedelalo zaclo az tak po tydnu..je mozne ze lcd monitor by mohlo take neco rusit jako velke repro nebo tak neco?asi ne ze?
no repro bych řekl ani ne spíš to bude to grafikou zkus jinou a uvidiš.
a nebylo to náhodou tak, žes vybalil monitor a hurá zapojit do komplu kábly a ať už to jede... týden si je měl neuklizený a prostě si je měl viditelně na stole vedoucí ke komplu a pak jak si už trochu z toho opojení vystřízlivěl (po tom týdnu) si ty kabely neuklidil třeba za stůl, kde by je mohl třeba rušit kábl od napájení zdroje 230V... to je taky dost častej problém... třeba táhneš kabel kolem trafa pro lampičku který ruší signál...
je to asi málo pravděpodobný, ale jedna z možností to pro mě určitě je
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
*EasY_TarGeT* píše:a nebylo to náhodou tak, žes vybalil monitor a hurá zapojit do komplu kábly a ať už to jede... týden si je měl neuklizený a prostě si je měl viditelně na stole vedoucí ke komplu a pak jak si už trochu z toho opojení vystřízlivěl (po tom týdnu) si ty kabely neuklidil třeba za stůl, kde by je mohl třeba rušit kábl od napájení zdroje 230V... to je taky dost častej problém... třeba táhneš kabel kolem trafa pro lampičku který ruší signál...
no tak jsem to přehodil do vga vystupu ne jak sem to mel pres redukci do dvi a zmizlo to zajimave...snizil se me ,ale o neco jas a nastaveni focus se me zmenilo z 5 na 70 podle automatiky ...no zajimave hlavně že to už neděla diky za rady
*EasY_TarGeT* píše:a nebylo to náhodou tak, žes vybalil monitor a hurá zapojit do komplu kábly a ať už to jede... týden si je měl neuklizený a prostě si je měl viditelně na stole vedoucí ke komplu a pak jak si už trochu z toho opojení vystřízlivěl (po tom týdnu) si ty kabely neuklidil třeba za stůl, kde by je mohl třeba rušit kábl od napájení zdroje 230V... to je taky dost častej problém... třeba táhneš kabel kolem trafa pro lampičku který ruší signál...
no mohlo by to být i tím on ten analog je náchylnej na okolní rušení to je fakt
ale když už to spravil tak je to fuk