Více bych věřil značce Thermaltake, ale Hiper taky nevypadá špatně, zvlášť když je k němu gratis větráček a IDE kabely. Z hlediska parametrů jsou na tom téměř stejně, příkon Hiperu je však maximálně 530 W.
Za všechny rady, připomínky a vlastní zkušenosti předem děkuji.
Bubikk píše:tt je kram, hiper je lepsi.. ze jo stoobi
Mně se osobně více líbí Hiper, ale posledním místem, kde ho měli na prodej, bylo TS Bohemia. Nikde jinde ho nenabízí. Nevíte náhodou o něčem, Bubikk, Stoobi?
Cujo píše:kolik do toho chces vrazit, chces zivit sestavu v podpise?
To určitě ne, novej zdroj chystám zakoupit spolu s větším upgradem, čítající např. Intel Pentium D 930 (3.0 GHz, 4 MB L2 Cache, ...) a ATI Radeon Sapphire X1800GTO (256 MB, 256-bit, 500/1000 MHz frekvence, ...).
Bohužel jsem zjistil, že Hiper se už v tuzemsku neprodává, resp. jsem ho v žádném e-shopu nenašel. Jediným stále zůstává TS Bohemia, kde je však jeho dostupnost neznámá.
Mimo to samozřejmě požaduji, aby zdroj působil i atraktivním dojmem, nikoliv jen výkonnostním (přesto je samozřejmě důležitější).
z tech co sem napsal rozhodne zadny neni ze by urazil pokud chces barevny zdroj tak kup normalni a hod na nej flexo nebo kup LC power scorpio 480W-nejlepsi kousek od LC
Cujo píše:z tech co sem napsal rozhodne zadny neni ze by urazil pokud chces barevny zdroj tak kup normalni a hod na nej flexo nebo kup LC power scorpio 480W-nejlepsi kousek od LC
Nad tím jsem rovněž uvažoval. Jak je na tom značka LC Power z hlediska kvality? Prý má tento model dva větráčky, co je na tom pravdy? Díky...
Jak píše Cujo, i já bych vybíral z jiných značek: Tagan (resp. OCZ, Topower, Be Quiet! - všechno je to vlastně to samý), Enermax, Seasonic...Antec je taky špička, ale u nás ho asi neseženeš.
Pokud chceš živit X1800GTO a D930, tak si myslim, že by ti v pohodě stačil i 400W...Sám mám Enermax Liberty 400W a no problemo (a zle taky nevypadá). Rozhodně bych mu věřil víc, než těm TT a Hiper...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Delarge píše:Jak píše Cujo, i já bych vybíral z jiných značek: Tagan (resp. OCZ, Topower, Be Quiet! - všechno je to vlastně to samý), Enermax, Seasonic...Antec je taky špička, ale u nás ho asi neseženeš.
Pokud chceš živit X1800GTO a D930, tak si myslim, že by ti v pohodě stačil i 400W...Sám mám Enermax Liberty 400W a no problemo (a zle taky nevypadá). Rozhodně bych mu věřil víc, než těm TT a Hiper...
Teď se na něho dívám a je docela pěkný a parametry má rovněž slušné. Výhoda jistě spočívá v oddělitelných kabelech; využíváš toho?
Edit: Myslíš že by v mém případě stačil 400W nebo 500W varianta?