Bruska z hdd
- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bruska z hdd
Našel jsem jeden hustej mod. Mrkně te se sem:
http://www.metku.net/index.html?path=mo ... /index_eng
Skusil sem si to udělat, a běží to jen to ale má háček, vždy když na plotnu víc přitlačim ta se po chvíli zastaví, což je normální ale jak tento efekt odstranit?! Prosím poraďte.
http://www.metku.net/index.html?path=mo ... /index_eng
Skusil sem si to udělat, a běží to jen to ale má háček, vždy když na plotnu víc přitlačim ta se po chvíli zastaví, což je normální ale jak tento efekt odstranit?! Prosím poraďte.
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
- Jerry.one
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bruska z hdd
Přemotat vinutí elektromotoru, vyměnit magnet, předělat ložiska na větší zatížení. Takže vpodstatě motor nahradit jiným, vhodnějším.DJDuly píše:jak tento efekt odstranit?!
- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jerry.one
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No mě to přišlo že jim to jede dýl. Já teda nevim ale myslim že to že najednou zastaví a po chvíli se zase rozjede dělá nějaká elektronika né? Kdyby to samotnej motor neutáh tak jen spomalí ale hnet zase nabere otáčky!Jerry.one píše:oni ta maji uplne stejny, je to jen tak na paraduDJDuly píše:....
Tady sem našel ještě něco podobnýho....

- patap
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Zeb
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A povedlo se ti to nějak udělat aby se nezstavoval?Dr Meduza píše:no co ja mam zkusenosti s delanim takejchdle kravin u starsich disku, tak tam neni zadna ochrana, zastavi se to, protoze tomu vypadne synchronizace
do toho motoru de porad stejnej proud i kdyz pak stoji
- Spirit
- Středně pokročilý

-
urcite to nie je elektronikou?? lebo motor zastane chvilu nic a potom sa sekane rozbehne tocenim do oboch stran....presne ako pri zapnuti HDD, sa mi to nezdaDr Meduza píše:no co ja mam zkusenosti s delanim takejchdle kravin u starsich disku, tak tam neni zadna ochrana, zastavi se to, protoze tomu vypadne synchronizace
do toho motoru de porad stejnej proud i kdyz pak stoji
- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ScH0ll_kIll3r
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
joo, tak to ti nezavidim, postavit doma trifazovej regulator motoru je docela drina, jsem modelar a s tema motorkama pracuju, takze celkem vim co to obnasi (zadnej jsem nestavel, precejen v letadle je potreba trosku ty spolehlivosti)DJDuly píše:Tak sem to vyřešil!Budu stavět new elektroniku. Chtěl sem přijít na to jak to dělaj oni ale je vidět že ani tady si stim nikdo neví rady (tin nechci nikoho urazit!). Hnet jak to bude tak se pochlubim.
- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hele to co je v těch modelech tak je na velký prody (prej až 40A) ptal sem se kolegi co stim dělá. Tady ti stačí osdost míň a ty tři fáze sem už vymyslel. Teď už jen naprogramovat pic a hurá na broušeníno_-_name píše:joo, tak to ti nezavidim, postavit doma trifazovej regulator motoru je docela drina, jsem modelar a s tema motorkama pracuju, takze celkem vim co to obnasi (zadnej jsem nestavel, precejen v letadle je potreba trosku ty spolehlivosti)DJDuly píše:...
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Podle me ten motor s jednoduchym rizenim bez zpetny vazby nerozjedes, prece jenom je to synchroni trifazak, tam je rozbeh bez zpetny vazby docela problematicka zalezitostDJDuly píše:Hele to co je v těch modelech tak je na velký prody (prej až 40A) ptal sem se kolegi co stim dělá. Tady ti stačí osdost míň a ty tři fáze sem už vymyslel. Teď už jen naprogramovat pic a hurá na broušení
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: