Lineage II a padani hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lineage II a padani hry

Příspěvek od Recon »

Kód: Vybrat vše

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2103 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 7800 GT (9131)

General protection fault!

History: L2DistanceFog::GetOutdoorFogColor <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

mam s tim celkem problem, hra mi pada ve vsech lokalitach. Zkousel jsem jine ovladace, zkusel jsem povipinat vse nepotrebne jestli se to nahodou nemlati s necim jinym bohuzel bez uspechu. Stava se ze proste hraju a hra jede na 40-50FPS a najednou z niceho nic na 5FPS, to trva tak 10-20s a pak zas normal, toto se opakuje v 1-2 minutovch intervalech. No a kdyz mam smulu tak to spadne. Dela to jen u L2. Hraju na serverech extreme presneji na titanu.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ten Unknown Processor ti pise aj Win? ak ano tak mas pravdepodobne zastarany bios a chcelo by to Upgrade. potom to snad vyriesi aj problem s padanim hry
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no to si nemyslim, jelikoz ta hra behala normalne asi pul roku na teto stejne sestave. No a vse ostatni beha dal normalne, pouze toto ne.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Recon píše:no to si nemyslim, jelikoz ta hra behala normalne asi pul roku na teto stejne sestave. No a vse ostatni beha dal normalne, pouze toto ne.
Čau. Hraju taky na titanu a můžu tě ujistit že tvým kompem to není :) Je to novým configem serveru, nemají to prostě vychytané,dělá to všem a všude kde mají tento config :sad: Mě se to stejně seká, mám i stejné kritikaly :x
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Kup si original hru, hraj na offiko serveroch a ver tomu, ze zjaden problem mat nebudes. :wink:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Orbithek píše:
Recon píše:no to si nemyslim, jelikoz ta hra behala normalne asi pul roku na teto stejne sestave. No a vse ostatni beha dal normalne, pouze toto ne.
Čau. Hraju taky na titanu a můžu tě ujistit že tvým kompem to není :) Je to novým configem serveru, nemají to prostě vychytané,dělá to všem a všude kde mají tento config :sad: Mě se to stejně seká, mám i stejné kritikaly :x
tak je to oki, stejne to ted posrali, uz nefaka ani mammon, nic. Poohlidnu se po jinem serveru, kaslu na extreme. Je to o nicem.
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

tohleto neni tim ze mas nebo nemas org hru

je to tim serverem. hraju teda na jinym, nez tu pisou, a dela to tam taky (org mam)
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Isghole píše:tohleto neni tim ze mas nebo nemas org hru

je to tim serverem. hraju teda na jinym, nez tu pisou, a dela to tam taky (org mam)
online hru vetsinou nelze mit neoriginalne Lineage II klient je volne stazitelny jak z webu lineage tak treba na fileplanetu

kazdopadne hranim na neoriginialnich serverech se ochuzujes o silene moc, neoriginalni servery se proste kvalitou nedaji srovnavat s originalnimi (ne ze by lineage byla naka uzasna hra prece jenom vsechny asijske hry co neznaji ovladani pohybu klavesnici jsou na jedno brdo a animace postav pri pohybu jsou taky sileny ale to je vec vkusu) a taky neoriginalni servery maji problemy s nestabilitou a neexistuje na nic defacto zadna podpora
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no prdim na titan, chtel jsem na dragon v dragon network, ale je to tam jakesi zmatene, regnul jsem se ale pise mi to ze mam spatne heslo pri prihlaseni. Tak nevim, na titanu je to o nicom kdyz tam nefunguji NPCcka.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“