GF go 7900GS
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Duskyrose
- Nováček

-
GF go 7900GS
Caute. Co vravite na GF go 7900GS? Sli by ste do NTB s touto kartou? Ak nie, tak preco? Je to az taky zrac energie ako jej desktop vezia? Nevyhodim poistky na intraku ak zapojim notas do siete a budem hrat nejaku hru? Dakujem
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to rozhodne nevyhodis
sel bych do nej ale podival bych se co je pro me dulezitejsi, vaha, rozmery a vydrz na baterie.... takovy zrout to neni, ma mensi nez polovicni spotrebu (ale stejne je to na NTB dost). a vykon ma taky o par procent nizsi nez desktop verze. lisej se tusim v tom ze karta se podtaktovava na hodne nizke frekvence kdyz neni potreba maximalni vykon a taky vypina casti cipu a kanaly na sbernici PCIe, pokud chces notebook jako prenosny stolni pocitac tak ho klidne kup, ale lepsi by bylo kdyby si sem napsal o jaky konkretne jde
- Duskyrose
- Nováček

-
RE:
Ide o Dell Inspiron E1705. Bude to predovsetkym prenosny stolny PC, prenasat ho budem len ked pojdem domov z intraku, pripadne na inu izbu. Cize moze byt kludne aj cely den zapojeny do siete, ked bude bezat. Kludne staci, ak vydrzi 2hod pri beznej praci s textom, resp.internet.
Chcel by som T2300E, 1GB ram, a teda tu 7900GS, lebo ati X1400 nie je moc na hranie (a ja by som chcel Oblivion:) )
Co na to hovoris?
Chcel by som T2300E, 1GB ram, a teda tu 7900GS, lebo ati X1400 nie je moc na hranie (a ja by som chcel Oblivion:) )
Co na to hovoris?
- MireC22
- Začátečník

-
chlape pockaj si na conroe - dufam ze vies ze v EU sa na DELL nerobi ziadny upgrade CPU alebo GPU takze ked si kupis toto tak s tym ostanes , resp si to mozes vymenit sam, btw si myslim ze lacnejsie by ta vysiel dobry desktop + lacny notas.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4