Pinnacle 10-tak narocný na op. pamet?!

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Pinnacle 10-tak narocný na op. pamet?!

Příspěvek od Davidosiny »

Chtel jsem se zaptat-Nainstaloval jsem si Pinnacle Studio Plus 10.Nahazel jsem si tam nejaky klipy a dal "vytvorit DIVX".Melo to vsechno okolo 1GB.Po 24 hodinach jsem se na to podival a bylo teprve prevedeno 10 000 snimku z asi 109 000 a z op. pameti mi Pinnacle bral asi 600MB.Pamet mam 2 krat 512MB a cpu AMD Athlon 2600+.Je to mozny,ze to jde opravdu tak pomalu,nebo delam neco spatne?Predem diky.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Pinnacle 10-tak narocný na op. pamet?!

Příspěvek od Dzin »

Davidosiny píše:Chtel jsem se zaptat-Nainstaloval jsem si Pinnacle Studio Plus 10.Nahazel jsem si tam nejaky klipy a dal "vytvorit DIVX".Melo to vsechno okolo 1GB.Po 24 hodinach jsem se na to podival a bylo teprve prevedeno 10 000 snimku z asi 109 000 a z op. pameti mi Pinnacle bral asi 600MB.Pamet mam 2 krat 512MB a cpu AMD Athlon 2600+.Je to mozny,ze to jde opravdu tak pomalu,nebo delam neco spatne?Predem diky.
Tak to je normálni, to ti veme kady soft, na editaci videa, záleží na celkové vyladenosti PC, rychlost RAM, CPU... a hlavne rychlost Hdd....
Jinak jestli maš Pinnacle jen na vytvoření DivX, tak to je trochu divny, ne?
To je střihovy soft:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No tak neviem, 10000 snimkov (cca 7 minut) za 24 hodin podla mna moc normalne nie je...hlavne na takej zostave, na mojej, ktora sa lisi len CPU mi 7 minut pinnacle spravi asi za 12 minut... :oops:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Takle se to nedá srovnávat! Záleží na kodeku"jeho verzi", kodéru, rozlišení, náročnosti sceny,jestli to upravuješ, taky na zvuku atd...
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

OK, nechcem sa tu hadat, ale mne to ide hentak na ozvucenom otitulkovanoom a nadabovanom videu... :oops: a zda sa mi to az MOC pomale, el nechcem hovorit, ze to tak nemoze byt :wink:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak záleží na celkove vyladensoti PC, pokud chces neco testovat, tak stejne zdrojove video, kodek, upravy a pak se to dá srovnat:)
KOnec OT
:)
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Davidosiny »

No jasne,ze to nepouzivam jen na prevedeni.Jak rikas tak si vystrihavam z videa ruzny klipy a pak to zase davam dohromady a pak prevadim.Ale zarazilo me,ze je to tak pomaly a ze to tolik zere ty pameti.Ale jestli to tak ma byt tak je to o.k.Stahnul jsem si nejakej patch ze stranek pinnaclu a uz se mi to povedlo predelat na dvd a rovnou vypalit,jenom ze kdyz jsem si to pustil tak tam jenom skacou modry cary. :sad:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Davidosiny píše:No jasne,ze to nepouzivam jen na prevedeni.Jak rikas tak si vystrihavam z videa ruzny klipy a pak to zase davam dohromady a pak prevadim.Ale zarazilo me,ze je to tak pomaly a ze to tolik zere ty pameti.Ale jestli to tak ma byt tak je to o.k.Stahnul jsem si nejakej patch ze stranek pinnaclu a uz se mi to povedlo predelat na dvd a rovnou vypalit,jenom ze kdyz jsem si to pustil tak tam jenom skacou modry cary. :sad:
A vtom zdrojovym videu to není? Tak muže to byt hodne veci...
Používám Pinnacle 9 a tam je vše ok.Více info....
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“