Pinnacle 10-tak narocný na op. pamet?!
- Davidosiny
- Začátečník

-
Pinnacle 10-tak narocný na op. pamet?!
Chtel jsem se zaptat-Nainstaloval jsem si Pinnacle Studio Plus 10.Nahazel jsem si tam nejaky klipy a dal "vytvorit DIVX".Melo to vsechno okolo 1GB.Po 24 hodinach jsem se na to podival a bylo teprve prevedeno 10 000 snimku z asi 109 000 a z op. pameti mi Pinnacle bral asi 600MB.Pamet mam 2 krat 512MB a cpu AMD Athlon 2600+.Je to mozny,ze to jde opravdu tak pomalu,nebo delam neco spatne?Predem diky.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pinnacle 10-tak narocný na op. pamet?!
Tak to je normálni, to ti veme kady soft, na editaci videa, záleží na celkové vyladenosti PC, rychlost RAM, CPU... a hlavne rychlost Hdd....Davidosiny píše:Chtel jsem se zaptat-Nainstaloval jsem si Pinnacle Studio Plus 10.Nahazel jsem si tam nejaky klipy a dal "vytvorit DIVX".Melo to vsechno okolo 1GB.Po 24 hodinach jsem se na to podival a bylo teprve prevedeno 10 000 snimku z asi 109 000 a z op. pameti mi Pinnacle bral asi 600MB.Pamet mam 2 krat 512MB a cpu AMD Athlon 2600+.Je to mozny,ze to jde opravdu tak pomalu,nebo delam neco spatne?Predem diky.
Jinak jestli maš Pinnacle jen na vytvoření DivX, tak to je trochu divny, ne?
To je střihovy soft:)
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Davidosiny
- Začátečník

-
No jasne,ze to nepouzivam jen na prevedeni.Jak rikas tak si vystrihavam z videa ruzny klipy a pak to zase davam dohromady a pak prevadim.Ale zarazilo me,ze je to tak pomaly a ze to tolik zere ty pameti.Ale jestli to tak ma byt tak je to o.k.Stahnul jsem si nejakej patch ze stranek pinnaclu a uz se mi to povedlo predelat na dvd a rovnou vypalit,jenom ze kdyz jsem si to pustil tak tam jenom skacou modry cary. 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
A vtom zdrojovym videu to není? Tak muže to byt hodne veci...Davidosiny píše:No jasne,ze to nepouzivam jen na prevedeni.Jak rikas tak si vystrihavam z videa ruzny klipy a pak to zase davam dohromady a pak prevadim.Ale zarazilo me,ze je to tak pomaly a ze to tolik zere ty pameti.Ale jestli to tak ma byt tak je to o.k.Stahnul jsem si nejakej patch ze stranek pinnaclu a uz se mi to povedlo predelat na dvd a rovnou vypalit,jenom ze kdyz jsem si to pustil tak tam jenom skacou modry cary.
Používám Pinnacle 9 a tam je vše ok.Více info....