Project: Carbon Storm

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Project: Carbon Storm

Příspěvek od Flegy »

Obrázek

//// DEKUJI TIMTO modovi MASTEROvi za peknej nadpis :wink: ////

Práce pokročily, postnu sem par novejch fotek během příštího týdne a svátků. Dlouho sem to nechal lezet, ale ted sem se k tomu opet odhodlal.

Pribila odhlucnovaci hmota,odhlucneni fanu + filtry.
Zbyva jen front. Tn musim jeste dokitovat a zajistit naky malo prasny prostredi na strikani. :)

Ted schanim nejaky pekny anti-vandal spinaci tlacitka, ale nemuzu se poradne rozhodnout...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

pardon za kvalitu fotek..je to foceny i750tkou...ale i tak to vypada schopne :wink: .

Tak a ted me ukamenujte :devil: :up:

Kabelaz zdroje ted dodelavam a cekam jeste az mi prijde cca 28m uv kabelu abych ji mohl dokoncit do finalni podoby.

Dal jeste musim dodatecne vyriznout vzadu mrizku na 120mm fan.
Naposledy upravil(a) Flegy dne pát 15. pro 2006, 21:45, celkem upraveno 2 x.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

na icq sem to s tebou probiral snad milion6x, mod se mi velmi libi i kdyz na muj vkus moc carbonu :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mno ale bez karbonu by to nebyl carbon mod :wink:

jinak jeste chystam vymenu plexi, protoze sem ho jaksi poskrabal pri jeho rezani. chtel bych na vetsi plexi udelat gravir s jmenem projektu. Dale me ceka nekde sehnat lestenej ocelovej plech dopredu..trosku mi chybej napady :?
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

Jo jo,takovej "soft decent mod"..jeste bych ocenil fotku predku.
btw v patek jsem si byl pro karbonovou folii v Bauhausu a samozrejme tu jedinou meli vyprodanou :devil:

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

predek je na 4te fotce. originalne jsou tam zaslepky z perforovaneho plechu, ale ty chci prave nahradit...doplnit 2x 120mm fany a dat dolu na ten plech bud antivandal ci jine tlacitka
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Styxer píše:Jo jo,takovej "soft decent mod"..jeste bych ocenil fotku predku.
btw v patek jsem si byl pro karbonovou folii v Bauhausu a samozrejme tu jedinou meli vyprodanou :devil:
OT:jake jine tam meli?
fotka predku je tady: http://img207.imageshack.us/my.php?imag ... 0218vt.jpg
jak flegy rikal, zadny predek vlastne neni :D
crazzykiller
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crazzykiller »

ty mas z chladice na chipsetu sundanej vetracek? to se ti musi upect.
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

vetracek tam ma(pokud dobre vidim),jen je z neho sundana ten leskly ramecek
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ano, ten kus plechu sem sundal protoze vybruje...

dadam jeste ze pro dokonceni tohohle modu chci jeste sehnat alespon 8k na poradnyho vodnika..ale to az za mesic asi...
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

Cujo píše: OT:jake jine tam meli?
Doufam ze se Flegy nebude zlobit...napr. lesteny hlinik folii,zrcadlovou folii,folii jakou pouzil Stoobi na predni nasavaci plast pro 2*120 fan ve Vietcong 2 modu,imitaci hadi kuze(dokonce ty supiny byly vystouply)...dal uz nevim

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Zatím to vypadá dobře, žádný rušivý prvky...tak to má být.

Pro příště by si mohl ty fotky otočit. :wink:
Podpis nenalezen.
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

flegy:tak jsem ho sundaval,ted tam mam primecoolera na pasiv
btw:vodu budes skladat nebo koupis set?
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

samozrejme ze budu "skladat" :wink:
planuju:
Eheim 1250, MO-RA 2 radiator, bloky jeste nvim, ale pravdepodobne Alphacool, expanzku do 2x 5 1/4" pozic od aquacoolu.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

FullCover na Grafarnu a Alphacool Nexxos XP silver :? A co Chipset :?
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mno to jeste nevim... na gk bych chtel Alphacool NexXxoS GP1XS-NV40 + Alphacool MCX 6800/LE/7800GT Complete Set... ale uvidim..podle penez.na chipset asi NB-SLI1.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Osobně se mi to i docela líbí, ale jak už jsme se bavili na ICQ, nějaký věci bych trochu asi změnil. Především ty horní šroubky, vím, že jsi je tak chtěl, ale mě příjde, že se tam moc nehoděj. Pokud to má být decentní, tak bych to volil do černa a 100% to stříknout na lesk. Odpoledne ti hodím foto pro porovnání.

Ten fan bych dal dovnitř no...je škoda, že se nevejde. Ale k mřížce se vyjadřovat nebudu, nemám je rád.

A co se předku týká. Ten plech je zajímavej nápad, ale nějak si to nemůžu sjednotit s těma bočnicema. Na místě okna bych asi dal perforovanej plech a k tomu třeba i barevný plexi (nemyslím UV, ale přímo třeba modrý) a podobným způsobem upravit i předek. Nevím, jestli chceš zachovat variabilitu těch záslepek, tedy jestli potřebuješ všechny "funkční", nebo ti stačí pozice pro jednu mechaniku a zbytek zadělat. Osobně bych tam dal zase perforovaný plech (podle mě by se hodil s 4mm dírama) a před něj modrý plexi. Samozřejmě díry pro 2x120mm fan. A volit nějaký zajímavý tlačítka. Spodní panel zakitovat, popř. tak nechat jen USB, apod.

Když to vezmu vrámci rozpočtu, tak podle mě by to vyšlo asi takto (beru komplet všechno):
- karbon folie - 400,-Kč
- plexi (modré z Axomu) - 800,-Kč
- perforovaný plech - 500,-Kč
- madla - 100,-Kč
- black spray - 159,-Kč
- šroubky - 100,-Kč
- 3x120mm fan (ten co tam máš) - 600,-Kč
- a tlačítka nevím podle výběru.

To je celkem cca. 2659,-, což si myslím, že se dá unést. Pár věci už máš, takže asi bych jako hlvní investici viděl to plexi a plech. Ale je to jen můj nápad, co by se k té case hodilo, nic víc...

PS: Ten nápad se mi líbí skoro tak, že bych ho i rád provedl...:)
:oops:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Po tom jak dlouho už se tu Flegy rozkoukával a sbíral nápady jsem teda čekal víc než jen polepené case fólií. Uvidíme co s tím udělá ta maska. Když se to dobře provede, tak by to mohlo pěkně oživit celou case, která je teď dost smutná.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Horni fan jako Intake mi neprijde jako idealni napad ale zase zene cerstvej vduch primo do silencera. Otazkou je jak je zasobeno vzduchem CPU? Uvidime kam se to vyvine. Zatim mi to prijde nevyrazny.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to stoobi: Dekuji :wink: copyleft na to neni tak no problem :lol: . Jinak ty madla sem nepochopil :? . me se docela zamlouvaj ty co tam jsou... s tema sroubama mas fakt dobrej napad.Mrizka tam asi bude jina, podle toho jestli dneska prijde nebo ne.Na netu sem hledal fan 120X120x10mm ale nejak nic nemuzu nalezt a vyssi se tam nevleze :jaw: . Jinak ten perforovanej plech na tu bocnici...mno ja nevim.bojim se ze by dovnitr nebylo moc videt :?

to Zdenek: kdo rika ze jsem skoncil :oops: . Ber ze moje vybaveni je prinejmensim dosti chude... jinak diky tomu fanu nahore mi klesla teplota gk o 4°C coz je pekne na to ze jede na +-850rpm a silencer na 80%. Vnitrek case bych chtel hodit do chomu nebo mozna do nejake barvy, ale to se bude zalezet na tom jak se domluvim s kamosem co dela pochromovani.O chlazeni CPU se nebojim, zatim jsou teploty dostacujici a jak sem psal nahore, planuju vodnika, takze to potom nebude problem.

Na levou bocnici posadim tu MO-RA 2 (vyjde to akorat nad to plexi).
v prvnich 2 pozicich zezhora bude toto:

Obrázek

+ jako expanzku samozrejme:

Obrázek

v 3ti pozici bude mechanika a spodnich 7 prijde "zaslepit" bud normalnim ci perforovanym plechem.To jeste nemam rozmysleny.

EDIT: k tem tlacitkum/usb-firewire - schanel sem po vsech certech podsviceny Antivandaly ale 17€ za jeden je opravdu moc. Tak tam dam asi normalni. usb chci taky premistit ze spoda trosku nahoru, jde o to ze sem prakticky nikdy nic nestriknul do barvy, natoz pak umelou hmotu.Ledky budou v tomto:
Obrázek

pracuji take na tom, ze bych udelal nejake zapinani pc pomoci zadani kodu opomoci klavesnicky ktera by byla taky v tom plechu, ale jeste nemam doresenou samotnou klavesnici (to je jak z fajnsmekrovskeho tak funkcniho hlediska...)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Flegy píše:to Zdenek: kdo rika ze jsem skoncil :oops: . Ber ze moje vybaveni je prinejmensim dosti chude...
Já neříkám že jsi skončil, ale právě proto že jsme pár věcí probírali na SZ, tak jsem čekal něco mnohem výraznějšího a lepšího. Ale podle těch věcí co tam chceš dávat už se to pomaličku začíná rozjíždět. Jinak pokud tam teda chceš dávat vodníka, tak moc nechápu proč tam rveš fany. Buď by teda měly být v místech kde potom budou radiátory, nebo je úplně vyhodit a dát k tomu věž.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“