Start PC - vadný zdroj???
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- lll
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Start PC - vadný zdroj???
Dobrý den
Mám desku MSI s integrovanou grafikou nvidia 6100, sempron 2800+ s.754,
512 mb Ram a k tomu nějaký noname zdroj...asi LC power - 350 W
Mám problém se startem PC - při startu mi nechce počítač naběhnout na poprvé. Vždycky to zapnu a nic - nepípne...tak to zase vypnu a vyndam a zpátky zasunu napájecí kabel od zdroje a už to valí...
Druhým způsobem zapínání je opakované zapínaní a vypínaní pomocí tlačitka start na skříni, na poněkolikáte to najede.
Moc nechápu, kde je chyba, řekl bych že ve zdroji, ale nevím jak to zjistit....
Jakoby nebyl schopný poskytnout dané napětí pro jednotlivé komponenty.
Ještě jsme taky zjistil, že když odpojím napájecí kabel od disku, tak počítat ověřovací pípnutí vydá vždy...taky zvláštní...
Mám desku MSI s integrovanou grafikou nvidia 6100, sempron 2800+ s.754,
512 mb Ram a k tomu nějaký noname zdroj...asi LC power - 350 W
Mám problém se startem PC - při startu mi nechce počítač naběhnout na poprvé. Vždycky to zapnu a nic - nepípne...tak to zase vypnu a vyndam a zpátky zasunu napájecí kabel od zdroje a už to valí...
Druhým způsobem zapínání je opakované zapínaní a vypínaní pomocí tlačitka start na skříni, na poněkolikáte to najede.
Moc nechápu, kde je chyba, řekl bych že ve zdroji, ale nevím jak to zjistit....
Jakoby nebyl schopný poskytnout dané napětí pro jednotlivé komponenty.
Ještě jsme taky zjistil, že když odpojím napájecí kabel od disku, tak počítat ověřovací pípnutí vydá vždy...taky zvláštní...
Amd Athlon 3000+,Seagate 120 GB BAR. SATA 7200 8MB, ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - nForce4 Ultra,2xKingmax DIMM 512MB DDR 433MHz CL2.5, gigabyte nvidia 6600
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rypi
- Začátečník

-
- lll
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mám v druhém pc 400w fortron...ale nějak se mi do toho nechce
problém je v tom, že mi u toho pc , kde mám ten shit zdroj, zavazí chladič od procesorů abych mohl vyndat napájení, takže ho budu muset sundat...ale nevím jak...,protože je to přilepené pastou a jak to oddělat...?? Musí se to nějak násilně?
problém je v tom, že mi u toho pc , kde mám ten shit zdroj, zavazí chladič od procesorů abych mohl vyndat napájení, takže ho budu muset sundat...ale nevím jak...,protože je to přilepené pastou a jak to oddělat...?? Musí se to nějak násilně?
Lord píše:dost divny, s tim co tam mas by to mel v pohode zvlasat,ale muze byt uz spatnej.
co testnout jinej mas moznost?
Amd Athlon 3000+,Seagate 120 GB BAR. SATA 7200 8MB, ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - nForce4 Ultra,2xKingmax DIMM 512MB DDR 433MHz CL2.5, gigabyte nvidia 6600
- Lamicz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
IMHO bude krpa v kodu rizeni hlavniho zdroje nebo na zakladovce v jejim zdroji, ktery se odmita k tomu hlavnimu pripojit, tezko rict, doporucuju prehodit ty dva zdroje 
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
- lll
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- lll
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lll
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě se chci na něco zeptat. Když instaluji do nového pc windows xp, tak jsou vždy potřeba drivery na disk? Já jsem na nový western s připojením sata žádné nedával, může to způsobit nějaké chyby?
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pokud si to naistaloval, tak je to ok, jinak by ti na to OS vubec nesellll píše:Ještě se chci na něco zeptat. Když instaluji do nového pc windows xp, tak jsou vždy potřeba drivery na disk? Já jsem na nový western s připojením sata žádné nedával, může to způsobit nějaké chyby?
....ze by to byl MELOUN