Prosím pomoc - záruka na BOX AMD
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- eldiablo13
- Nováček

-
Prosím pomoc - záruka na BOX AMD
Prosím potrebujem súrne radu: Pred par dnami som si kupil novy Athlon 64 3000+ S939 a mam hrozne problemy s prehrievanim, pri instalacii mi na chladici nechali tu nalepku (žuvačku) čo ma akože nahradit chladiacu pastu, pri beznej prevadzke dosahuje teplotu okolo 50C a pri zatazi to ide cez 60. Musim dat tu chladiacu nalepku dole, ale nepridem pri tom o zaruku? alebo sa nato mam radsej vykaslat a cele im to vratit? 
- Butch
- Středně pokročilý

Na techto cpu zadne nalepky ani "zvykacky" nejsou.
Je tam nanesena pasta ve ctvercovem tvaru.
Jeste jsem nevidel cpu do 939 jinak nez s nanesenou pastou. Teplovodivy material ruzove barvy se pouzival u socketu "A" a to je uz hodne dlouho.
Vyfot to a hod to sem. Kazdopadne namazat lepe neni problem o zaruku neprijdes.
Je tam nanesena pasta ve ctvercovem tvaru.
Jeste jsem nevidel cpu do 939 jinak nez s nanesenou pastou. Teplovodivy material ruzove barvy se pouzival u socketu "A" a to je uz hodne dlouho.
Vyfot to a hod to sem. Kazdopadne namazat lepe neni problem o zaruku neprijdes.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- eldiablo13
- Nováček

-
no vyfotit to neviem
.... ale ten typek cez ktoreho som kupil PC si asi myslel ze tam staci nechat tu nalepku .... a teraz sa mi ten stroj vypina pri prehriati sam .........zajtra tam skusim dat tu pastu ...dneska mu bude musiet stacit stolny ventilator pri otvorenej case - boha huci to jak kosacka
No ale dufam ze sa tam ta debilna nalepka nepripiekla
No ale dufam ze sa tam ta debilna nalepka nepripiekla
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
tou nalepkou mas co na mysli... jako lepenku pres ochrany plast, ktery zakryva pastu?... opravdu by se hodilo foto
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S