Koupil jsem nový Acer 2021ms a při přehrávání videa nebo hraní her při prudkém pohybu kamerou se obraz rozhodí, vždycky ve třetinách se objevují pruhy, vypadá to jakoby monitor nestíhal (přitom má mít odezvu 16ms..). Na filmy se vubec dívat nedá, po chvilce z toho bolí oči i hlava. protože obraz je ve výsledku plovoucí... Kdyby se někdo z Vás s něčím podobným setkal, prosím napište jestli to je na reklamaci...Měl jsem předtím monitor stejné řady, ale 17" a ten fungoval naprosto bezproblemu. Pro ilustraci ..přikladam vyfocenou scenu z filmu pomoci dog. fotaku: http://morenews.euweb.cz/monitor/IM000298.JPG
Na fotce je videt kiks monitoru jako linie u ponoru lodi...takovy ten zub...
Diky...
Monitor jsem uz zkousel na 4*PC, vsechny delali uplne stejnou chybu, dokonce jsem to mel jako duální vedle Siemensu P20 a rozdil třeba při hýbání myší na ploše je obrovský...na Aceru je kurzor videt a chvilkama mizi...na Siemensu i při prudkém trhnutí je pořád vidět...
tak to nevim jestli je to odezvou nebo vadnym kusem,existuje nejaky program na mereni odezvy monitoru,ale nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje,az si vzpomenu,ozvu se
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Zkusil bych to reklamovat, že to neodpovídá sjednané kupní smlouvě /ust. § 616 občanského zákoníku/. Přednostně bych to ale zkusil přes klasickou odpovědnost za vady, tj. normální "tradiční" reklamaci /§ 619 a násle./. Popř. asi uvedl oba tituly. Cílem by pro tebe mělo být odstoupení od smlouvy, tj. vrácení panelu oproti vrácení peněz.
Pokud jsi to koupil přes net, od smlouvy odstup "ve lhůtě 14 dnů" , pokud se do ní ještě vejdeš.- ve smyslu ust. § 53 odst. 7 občanského zákoníku.
takze to co tady napsali jiz o neco vyse:
pokud je koupeny pres net a mas ho min jak 14 dnu,tak ho okamzite vrat
pokud si uz z lhuty pryc nebo je kupovany v kamenem obchode tak ho reklamuj,nenech se jima zviklat ze to je spatny vystup na grafice a takove ty jejich hovadiny...
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ