Chybný download

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Dozy
Nováček
Nováček

Chybný download

Příspěvek od Dozy »

Ahojky,
mám wi-fi router a od něho mi jde signál do mého PC. Sít mám nastavenou veřejně, bez žádného kódování apod..

Můj problém je ten, že při spuštění většiny stáhnutých souborů - většinou různých balíčků a instalaček se mi zobrazí hláška, že soubor je porušený a že nejde pokračovat v instalaci (např. při instalačním balíčku nového ICQ 5.1, což mě následně dokázalo docela štvát).

Ke stahování používám Download Accelerator Plus, ale soubor je většinou porušený i když ho stáhnu normálním způsobem přes IE.

Dále mám problém ten, že při stahování některých obrázků (jak přes P2P tak HTTP) se na nich utvoří nějaký defekt či deformace...

Jestli někdo má tušení čím by to mohlo být (nebo měl stejný problém), nebo jestli postačí přeinstalovat ovladače či Win ať mi písne, budu hodně vděčný :wink:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

tam bude nějaká podivná nekompatibilita wifi (zkus nový ovladače)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Žádné kódóvání? Docela hazard.
Podpis nenalezen.
Dozy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dozy »

Don_N píše:Žádné kódóvání? Docela hazard.
No asi hodinu potom co jsem ten příspěvek dopsal jsem si to nastavil, aby se ke mě někdo nenaboural :lol:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybný download

Příspěvek od Red Devil »

Dozy píše:Ahojky,
mám wi-fi router a od něho mi jde signál do mého PC. Sít mám nastavenou veřejně, bez žádného kódování apod..

Můj problém je ten, že při spuštění většiny stáhnutých souborů - většinou různých balíčků a instalaček se mi zobrazí hláška, že soubor je porušený a že nejde pokračovat v instalaci (např. při instalačním balíčku nového ICQ 5.1, což mě následně dokázalo docela štvát).

Ke stahování používám Download Accelerator Plus, ale soubor je většinou porušený i když ho stáhnu normálním způsobem přes IE.

Dále mám problém ten, že při stahování některých obrázků (jak přes P2P tak HTTP) se na nich utvoří nějaký defekt či deformace...

Jestli někdo má tušení čím by to mohlo být (nebo měl stejný problém), nebo jestli postačí přeinstalovat ovladače či Win ať mi písne, budu hodně vděčný :wink:
Mám stejný problém a fakt nevím co s tím
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Prosím o popis jak co a kde nastavit jsem v tomhle lama a dost mě ten download štve nic nestáhnu aby to nebylo poškozený a taky jak nastavím,ať ke mě nikdo neleze....Dík
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

překontroval bych jestli je v pořádku operační paměť (např. memtestem), toto vykazuje úplně stejné příznaky co jsem si kdysi zažil já
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

NoTHX píše:překontroval bych jestli je v pořádku operační paměť (např. memtestem), toto vykazuje úplně stejné příznaky co jsem si kdysi zažil já
To by ale padali i hry a tak ne??
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

mohou a nemusí, nejlépe uděláš, když to zkusíš, aspoň pak můžeme tuto možnost vyloučit :wink:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

NoTHX píše:mohou a nemusí, nejlépe uděláš, když to zkusíš, aspoň pak můžeme tuto možnost vyloučit :wink:
Nojo,ale já ted nejakej sos a on píše,že mám moc ram,že je limitovanej 772 mb??
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

co jsi to stáhnul? vždyť já s tím testoval 1.25GB :?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

NoTHX píše:co jsi to stáhnul? vždyť já s tím testoval 1.25GB :?
Sem vůl se to musí nastavit běželo mi to 35 min v pohodě..
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybný download

Příspěvek od Red Devil »

Dozy píše:Ahojky,

Tak už jsi něco vyřešil?? U mě problem přetrvavá poskytovatej tvrdí,že je to u mě,ale mě nenapadá v čem wokna mám novy bez Nvidia firewalu o kterym tu někdo psal,že to dělá on at to stahuju z firefoxu,nebo exploreru nemá to vliv jěště skusim dát sítovku do pci používám tu co je na desce...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Mě to jěště dělá to,že třeba nenačte všechny obrázky na stránce,nebo stránku na poprvé nenačte,ale třeba skype chodí perfektně
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak tomu asi nikdo nebudete věřit koupil jsem novou sitovku misto ty integrovany a zatim(skousel jsem jen jednou) to vipada,že ta nová stahuje dobře ale nespojuje mě na icq(skype ano) a na hry(skoušel jsem jen generals) a ta integrovaná spojí všechno,ale blbě sosá.... :( a ta v pci slotu sosá rychlejc...to sou mi věci,takže jěště až bude čas skusim jinej kabel(tenhle je originál balenej ad poskytovatele a seriopvě vyrobenej 10m) nebo prostě skusim zapojit obě sítovky a strhnu okolní síť :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: jo a ta v pci slotu jak to vypadá bezchybně načítá stránka zatímco u integrovaný třeba chybí obrázek...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak na 85% potvrzeno špatná síťovka na desce na ty v pci už jsem konečně na popadesátý stáhnul 255Mb patch na fear.... bez jakýho koliv manageru
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak asi vyřešeno na 100% už mě ta síťovka v pci pustí na hry a teď jsem stáhnul 55Mb video v HD kvalitě a bez chybičky...Kua to jsem rád :wink:
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“