Bláznivej disk, co s tim?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Ritchma
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Bláznivej disk, co s tim?
Takže asi takhle. Dostal se ke mě PATA disk rozdělenej na tři kusy - 10+30+30gb (u mě se ve win dokonce ukázal ještě čtvrtej 8mb velkej). Přeházel sem z něj věci na jinej disk a teď bych ho rád zformátoval a hlavně z něj udělal jeden velkej. Jenže v partition magic nebo jak se to jmenuje mi ho to rovnou označí jako BAD a jediný co s nim můžu dělat je format. Když to dám, komp se restartuje, udělá se formát 100% a pod tim se objeví myslim něco jako parametr BAD nebo tak něco, pak mě to vyzve k stisku libovolnýho tlačítka a tim se dostanu zase do win a nic se nezmění. Tak sem zkusil něco jinýho, do mechaniky sem dal widle, nastavil v biosu boot z mechaniky a nechal v kompu jenom tenhle disk. Pořád mi to psalo nějakou chybu hardware že je špatně zapojenej přitom byl zapojenej v pořádku. Když sem jenom vyměnil disk, naběhla instalace windows. Jinak ten disk jde. Nevim co s tim s ničim takovym sem se nesetkal
Nevim jaký informace další k tomu potřebujete, kdo by mi případně chtěl poradit, tak stačí napsat