Bláznivej disk, co s tim?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bláznivej disk, co s tim?

Příspěvek od Ritchma »

Takže asi takhle. Dostal se ke mě PATA disk rozdělenej na tři kusy - 10+30+30gb (u mě se ve win dokonce ukázal ještě čtvrtej 8mb velkej). Přeházel sem z něj věci na jinej disk a teď bych ho rád zformátoval a hlavně z něj udělal jeden velkej. Jenže v partition magic nebo jak se to jmenuje mi ho to rovnou označí jako BAD a jediný co s nim můžu dělat je format. Když to dám, komp se restartuje, udělá se formát 100% a pod tim se objeví myslim něco jako parametr BAD nebo tak něco, pak mě to vyzve k stisku libovolnýho tlačítka a tim se dostanu zase do win a nic se nezmění. Tak sem zkusil něco jinýho, do mechaniky sem dal widle, nastavil v biosu boot z mechaniky a nechal v kompu jenom tenhle disk. Pořád mi to psalo nějakou chybu hardware že je špatně zapojenej přitom byl zapojenej v pořádku. Když sem jenom vyměnil disk, naběhla instalace windows. Jinak ten disk jde. Nevim co s tim s ničim takovym sem se nesetkal :x Nevim jaký informace další k tomu potřebujete, kdo by mi případně chtěl poradit, tak stačí napsat
Limoto
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Limoto »

zkusil bych to v acronis disk directoru, PM je uplne na****o :roll:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“