Mobilní připojení

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
dark_stuff
Začátečník
Začátečník

Mobilní připojení

Příspěvek od dark_stuff »

Nevíte někdo o nějakém dobrém mobilním připojení? Co nejlevnější, nejlím placený od minuty nebo od stažených dat...
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
Černá karta je rasistická!
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

GPRS, EDGE?

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

GPRS - paušál nebo za stažený data
Podpis nenalezen.
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Od minuty:HSCD
Od stazenych dat:GPRS,EDGE,UMTS(?)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Existuje vubec nejakej mobilni pripojeni bez FUP ? asi ne co. Teda aspon jsem nic nejak nenasel. Premyslim o vymene stavajiciho WiFi za mobilni, ale asi to neklapne, protoze potrebuju bez FUP. Ted stahuju kolem 100GB mesicne, a to asi na mobilnim neklapne ze. A dalsi problem - asi by to neslo vyresit abych mohl platit jeden pausal za mobilni net a pritom ho prijmat na dvou nezavislych PC ?
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

ZdenekSveda píše:Existuje vubec nejakej mobilni pripojeni bez FUP ? asi ne co. Teda aspon jsem nic nejak nenasel. Premyslim o vymene stavajiciho WiFi za mobilni, ale asi to neklapne, protoze potrebuju bez FUP. Ted stahuju kolem 100GB mesicne, a to asi na mobilnim neklapne ze. A dalsi problem - asi by to neslo vyresit abych mohl platit jeden pausal za mobilni net a pritom ho prijmat na dvou nezavislych PC ?
Určitě ti nedoporučuji CDMA od Eurotelu - pro nějaké stahování i přes HTTP je naprosto nepoužitelné (to je tvůj případ - 100GB).

EDGE od T-Mobilu nevypadá tak špatně...to jsem nezkoušel, takže nevim jak je to v praxi. :wink:
Podpis nenalezen.
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Don_N píše:Určitě ti nedoporučuji CDMA od Eurotelu - pro nějaké stahování i přes HTTP je naprosto nepoužitelné (to je tvůj případ - 100GB).

EDGE od T-Mobilu nevypadá tak špatně...to jsem nezkoušel, takže nevim jak je to v praxi. :wink:
Hehe. :lol: Pročpak je CDMA nepoužitelné (a naopak EDGE nevypadá špatně)? Vždyť u EDGE máš příšernou odezvu půl sekundy (oproti 150ms u CDMA)...

Takže moje rada zní CDMA, případně GPRS, když ti stačí modemová rychlost...
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Lukke píše:
Don_N píše:Určitě ti nedoporučuji CDMA od Eurotelu - pro nějaké stahování i přes HTTP je naprosto nepoužitelné (to je tvůj případ - 100GB).

Hehe. :lol: Pročpak je CDMA nepoužitelné (a naopak EDGE nevypadá špatně)? Vždyť u EDGE máš příšernou odezvu půl sekundy (oproti 150ms u CDMA)...

No právě, ale s CDMA určitě nestáhneš 100GB za měsic. Ale na druhou stranu na venkově mi to jelo 600kbps a v Brně 150kbps. :wink:
Podpis nenalezen.
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

Don_N píše:
Lukke píše: Hehe. :lol: Pročpak je CDMA nepoužitelné (a naopak EDGE nevypadá špatně)? Vždyť u EDGE máš příšernou odezvu půl sekundy (oproti 150ms u CDMA)...

No právě, ale s CDMA určitě nestáhneš 100GB za měsic. Ale na druhou stranu na venkově mi to jelo 600kbps a v Brně 150kbps. :wink:
a v praze tak 5-18kb :oops: nikdy bych to uz nechtel.. ale tak mel sem to k notesu .. a to jsem net potreboval kdyz sem nekam sel
CPU:3700+ San Diego,GRAFIKA : GeForce 7600GT,DESKA: DFI Lan Party NF4, RAM: 2x512MB KINGMAX,ZDROJ CHIFTEC 500W,
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Don_N píše:No právě, ale s CDMA určitě nestáhneš 100GB za měsic. Ale na druhou stranu na venkově mi to jelo 600kbps a v Brně 150kbps. :wink:
A ještě mi pověz, k čemu 100GB dat měsíčně? Warez a kradená DVD? Na UPC dosahuji měsíčně kolem 20-40GB a to se naprosto neomezuji a stahuji co mi příjde pod ruku včetně inet rádií, apod... Tak k čemu 100GB..? Vím... DC++ rulez že...
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“