Mobilní připojení
Moderátor: Don
- dark_stuff
- Začátečník

Mobilní připojení
Nevíte někdo o nějakém dobrém mobilním připojení? Co nejlevnější, nejlím placený od minuty nebo od stažených dat...
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
Černá karta je rasistická!
Černá karta je rasistická!
- honny
- Středně pokročilý

GPRS, EDGE?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Don_N
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Existuje vubec nejakej mobilni pripojeni bez FUP ? asi ne co. Teda aspon jsem nic nejak nenasel. Premyslim o vymene stavajiciho WiFi za mobilni, ale asi to neklapne, protoze potrebuju bez FUP. Ted stahuju kolem 100GB mesicne, a to asi na mobilnim neklapne ze. A dalsi problem - asi by to neslo vyresit abych mohl platit jeden pausal za mobilni net a pritom ho prijmat na dvou nezavislych PC ?
- Don_N
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Určitě ti nedoporučuji CDMA od Eurotelu - pro nějaké stahování i přes HTTP je naprosto nepoužitelné (to je tvůj případ - 100GB).ZdenekSveda píše:Existuje vubec nejakej mobilni pripojeni bez FUP ? asi ne co. Teda aspon jsem nic nejak nenasel. Premyslim o vymene stavajiciho WiFi za mobilni, ale asi to neklapne, protoze potrebuju bez FUP. Ted stahuju kolem 100GB mesicne, a to asi na mobilnim neklapne ze. A dalsi problem - asi by to neslo vyresit abych mohl platit jeden pausal za mobilni net a pritom ho prijmat na dvou nezavislych PC ?
EDGE od T-Mobilu nevypadá tak špatně...to jsem nezkoušel, takže nevim jak je to v praxi.
Podpis nenalezen.
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hehe.Don_N píše:Určitě ti nedoporučuji CDMA od Eurotelu - pro nějaké stahování i přes HTTP je naprosto nepoužitelné (to je tvůj případ - 100GB).
EDGE od T-Mobilu nevypadá tak špatně...to jsem nezkoušel, takže nevim jak je to v praxi.
Takže moje rada zní CDMA, případně GPRS, když ti stačí modemová rychlost...
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
- Don_N
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No právě, ale s CDMA určitě nestáhneš 100GB za měsic. Ale na druhou stranu na venkově mi to jelo 600kbps a v Brně 150kbps.Lukke píše:Hehe.Don_N píše:Určitě ti nedoporučuji CDMA od Eurotelu - pro nějaké stahování i přes HTTP je naprosto nepoužitelné (to je tvůj případ - 100GB).
EDGE od T-Mobilu nevypadá tak špatně...to jsem nezkoušel, takže nevim jak je to v praxi.Pročpak je CDMA nepoužitelné (a naopak EDGE nevypadá špatně)? Vždyť u EDGE máš příšernou odezvu půl sekundy (oproti 150ms u CDMA)...
Podpis nenalezen.
- QWER
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a v praze tak 5-18kbDon_N píše:No právě, ale s CDMA určitě nestáhneš 100GB za měsic. Ale na druhou stranu na venkově mi to jelo 600kbps a v Brně 150kbps.Lukke píše: Hehe.Pročpak je CDMA nepoužitelné (a naopak EDGE nevypadá špatně)? Vždyť u EDGE máš příšernou odezvu půl sekundy (oproti 150ms u CDMA)...
CPU:3700+ San Diego,GRAFIKA : GeForce 7600GT,DESKA: DFI Lan Party NF4, RAM: 2x512MB KINGMAX,ZDROJ CHIFTEC 500W,
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A ještě mi pověz, k čemu 100GB dat měsíčně? Warez a kradená DVD? Na UPC dosahuji měsíčně kolem 20-40GB a to se naprosto neomezuji a stahuji co mi příjde pod ruku včetně inet rádií, apod... Tak k čemu 100GB..? Vím... DC++ rulez že...Don_N píše:No právě, ale s CDMA určitě nestáhneš 100GB za měsic. Ale na druhou stranu na venkově mi to jelo 600kbps a v Brně 150kbps.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit