Prohnute pcb karty?

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
jarda-wien
Nováček
Nováček

Prohnute pcb karty?

Příspěvek od jarda-wien »

V tech letosnich vedrech se mi zacala prehrivat grafarna (Leadtek 6600GT THD - AGP verze), tak jsem si koupil Primecooler PC-VGAHG2 AL po instalaci jsem si vsiml, ze je karta trochu prohnuta smerem dolu. Akorat nevim, jestli byla uz s puvodnim chladicem, nebo jestli to zpusobil az Primecooler. Muze se ty karte neco stat? kdyz jsem zkousel s ni trochu hejbat v zapnutym stavu, tak najednou zmizel obraz ve Win... Nevim, je to normalni, nebo to mam zacit nejak resit (jak?).
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Je možné, že pod težším chladičem se karta prohne a jak jsi s ní zahýbal, tak ztratila kontakt. I když by u toho slotu měla být taková pojistka, že karta nevypadne a drží pevně. Je tam vůbec a je zacvaklá ? :)
Goldnoob team proud member!
jarda-wien
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarda-wien »

Je možné, že pod težším chladičem se karta prohne a jak jsi s ní zahýbal, tak ztratila kontakt. I když by u toho slotu měla být taková pojistka, že karta nevypadne a drží pevně. Je tam vůbec a je zacvaklá ?
jj zacvakla je tam dobre, ja jsem s ni spis maval ve svislym smeru, proti smeru toho prohnuti
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“