prosim pomoc s diskem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- citronek
- Nováček

-
prosim pomoc s diskem
prosim mohl by mě nekdo poradit mam disk samsung sp60a3h a ted když chci jit na d-čko tak mi to piše že disketa v jednotce D neni naformatovana a pta se me to jestly to chci naformatovat ale to se mě nechce pac nechcu přet o data co tam mam je to dost duležity
- Limoto
- Začátečník

Re: prosim pomoc s diskem
tos neco delal nebo to dela jenom tak??? kazdopadne bych to zkusil projet scandiskemcitronek píše:prosim mohl by mě nekdo poradit mam disk samsung sp60a3h a ted když chci jit na d-čko tak mi to piše že disketa v jednotce D neni naformatovana a pta se me to jestly to chci naformatovat ale to se mě nechce pac nechcu přet o data co tam mam je to dost duležity
- citronek
- Nováček

-
- behero
- Nováček

-
Presne tak. Zkusil bych nejdriv scandisk. Zaklad je, aby byl disk v poradku bez vadnych sektoru, hlavne na zacatku disku, protoze pak to muze prave delat problemy i s deketci v Biosu. Pokud je v poradku, zkus partition magicem schodit tu partition(D:) a znova nahodit, zformatovat na tvrdo NTFS pokus mas XP. A melo by to chodit. (samozrejme nez tu partition schodis, zazalohuj data
)