Compaq Armada 1750 a 80GB disk

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Compaq Armada 1750 a 80GB disk

Příspěvek od Trinom »

Zdravím, mám takovou otázku: Bude běhat 80GB disk na tomhle notesu? Nezkoušel to někdo? Na serveru (taky s P II 300MHz) běhá normálně, ale na 200ce mám omezení na cca 33GB, takže nevím. Chtěl bych si ho (ten disk) o prázdninách koupit a potřebuju vědět, jestli to bude běhat.

Kdyby nešlo jinak, tak ten disk koupím v kamenným obchodě a otestuju tam, ale v kameným (Autocontu) maj hodně draho...

Díky Trinom
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Lukee155
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukee155 »

Zdar, běhat to bude s Woknama na bázi NT (od 2000). XP s SP2 by to měly zkousnout v pohodě. Jde o to že třeba WinXP narozdíl od 98ček si přebíraj plnou kontrolu z BIOSu nad disky, nastavení LBA atd. Takže ten disk s XP pojede, pokud bys ovšem bootoval z safe diskety tak bys ten oddíl pravděpodobně neviděl (i pokud by byl FAT32) nebo bys jej viděl že má kapacitu 32GB.
Laptop: Dell Latitude D630 (T8300, 4GB RAM, nVidia Quadro...) + Docking station, D600 (Dothan 1,8GHz, 1GB RAM, Radeon 9000...) + Docking station
LCD: Dell 22", 1680x1050
PDA: PDA: Palm TX
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

A co že na serveru ho to vidí jako 80ku a to i bootovačka tuším..
Protože jste dlouho nepsali, tak jsem si dohodnul test v obchodě...
... takže uvidím, jak je to doopravdy.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“