Mam Maxtora 160Gb S-ATA na nforce2 s proc. 2800AMD barton 512Mb Ram, problem je v tom, ze je pri hrani neuveritelne pomaly. Hidden 2 ktory mi predtym na tej istej zostave s 40Gb Seagatom bezal uplne plynule, je teraz prakticky koli svojej pomalosti nehratelny a to som vymenil len disk. Inak je vsetko v poriadku, kopirovanie rychle, az na games.
Moze mat na to vplyv to, ze ho mam naformatovany na velkost: C-20Gb a D-137Gb, pri velkych diskoch by mali byt particie "vraj" mensie ako 120Gb. Moze to mat na to vplyv? Oba disky su na FAT32 a toto menit za NTFS vobec nemienim
Poradte pani, ako to mate pri diskoch nad 120Gb riesene s rozdelenim Vy, nikde som sa o tejto problematike nic nedocital a nemam ziadne skusenosti.
DAKUJEM
Problem: Neuveritelne pomale nacitavanie HDD pri games
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Mischel
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Tomique
- Nováček
tím ,že ho máš rozdělenej by to bejt nemělo.........jedině ,že bys to rozdělil špatně - to zjistíš třeba v PM8.Spíš se mrkni v jakým ti jede režimu a jestli máš zaplý používaní mezipaměti ve widlích.........
AMD XP 2200+(Thorton) 768MB RAM,WD 160+80GB(8 MB cache),GF4 Tit4600,MSI KT3Ultra ARU,ASUS 52x24x52x,ASUS DVD 16x,MSI DVD +/- R,RW 4X,SB 5.1