Hodte mi sem par zkušeností....
gprs je už fakt pomale:) tam jedu 40kbps pro download
Moderátor: Don

Edge neni od Tmobile ani v CK natož pak v HP... (stav k 15. červnu kdy jsem to naposledy v CK a v Černý v Poš. zjištoval - jestli se neco nezmenilo)Dzin píše:Já lítám s NB všude, takže ADSL nepripadá v uvahu a navic u nas není![]()
EDGE jen u T-mobile...

Mě řekli že EDGE je v HP!Sentenced píše: Edge neni od Tmobile ani v CK natož pak v HP... (stav k 15. červnu kdy jsem to naposledy v CK a v Černý v Poš. zjištoval - jestli se neco nezmenilo)
Jinak realná rychlost taky neni žádnej zazrak, ale na cestach je to lepší než nic. (čti:lepší než gprs).
První mobilní net, kterej me prijmne prekvapil bylo UMTS co jsem zkoušel v Praglu na Václaváku... Bohužel rozšíření je nulovy a je to jen tam, kde je i možnost nečeho normalního ala adsl.

Jasan, ty lepší karty umí i to UMTS, ale to se ti vůbec nevyplatí takhle dopredu kupovat, to k nám na jih dorazí buhví kdy...Dzin píše:jj, ET tu planuje EDGE na podzim:)
Ta karta do notase je na EDGE a když není signal na EDGE tak se přepne sama na GPRS....ale je to fakt des, proveřím a když tak sem hodim info;)

Divný...Dzin píše:Tak kdyby někdo potřeboval tohle je šikovný:)
link

Tak ted sem poslilal tu sms z tmobile a mám to tu pokryté u EDGE:)Sentenced píše:Divný...Dzin píše:Tak kdyby někdo potřeboval tohle je šikovný:)
link
Na tech strankach hlásí, že je CK edge pokrytej, kdyz si dam zjistení z mobilu, tak to hlasí "Litujeme, služba není bla bla bla..."
EDIT: Jo, tak i na ty mape to vypadá, ze je Edge v CK jen v nekterych ulicích, zajímavý