Komp nenabíhá jak zjistit co je KO?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Ritchma
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Komp nenabíhá jak zjistit co je KO?
Situace je taková - pár dní nainstalovaný widle. Vše naprosto Ok. Vypnu komp druhej den zapnu a nenabíhali. Po obrazovce kde běhá ten modrej nebo zelenej proužek a obrázek windows a restart, nouzák taky po chvíli restart, ani nenaběh. Reinstal windows, naběhli v pohodě. Neměl sem cd od základní desky takže sem pro něj jel a když sem se vrátil a komp zapnul už se ani nezapnul monitor. Prostě komp běží, ale monitor ne. Monitor je jinak Ok, zkoušel sem hned na jinym kompu. Zdroj sem zkoušel taky jinej ale přišel mi dost slabej asi jenom 200w ten co sem zkoušel. Měl sem tam jenom disk 3ghz procík, grafiku x600xt a nic, zkoušel sem ramky a nic. Předtim mi přišlo že tam něco trošku smrdí, ale opravdu nevim čim to může být. Neni nějaká metoda jak to zjistit kromě zkoušení? Nemam u koho kde zkoušet jiný komponenty
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
metoda asi ne... ale tipuju zdroj... jeste by nebylo od veci rict znacku a kolik Watiku
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Ritchma
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim značku nějakej noname nebo co a ten co mam je 350w a ten co sem zkoušel měl 300w a neběží to ani s jednim a přitom ten druhej teď funguje v kompu se stejnym zatíženim jenom má horší grafiku než můj, takže zdroj by to být nemusel, nerozsvítí se mi ani kontorolky na klávesniciDon píše:metoda asi ne... ale tipuju zdroj... jeste by nebylo od veci rict znacku a kolik Watiku
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
ze by fosna
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: