u zdroje me chybi jeden pin
- rvalis
- Nováček

-
u zdroje me chybi jeden pin
Mam zdroj forton blue storm 350w,ale po zapnuti počítače vůbec nenaběhne,u jineho zdroje kompl naběhl.podíval jsem se na osazeni atx konektoru 24pin a jeden pin neni osazený.Myslím si dobře, že je to zmetek? dík za odp.
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- rvalis
- Nováček

-
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- rvalis
- Nováček

-
- Bubaaak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bonavox
- Začátečník

-
Re: u zdroje me chybi jeden pin
BIG PROBLEM
V PC vyhořel zdroj, koupil jsem nový, jenže PC nenaběhne. Při porovnání obou zdrojů jsem došel na to, že u nového není osazený pin č. 20, který u původního zdroje osazený byl.
Čili co teď s tím? Jak mám proboha v shopu poznat, jestli ten který zdroj má nebo nemá zapojené všechny piny???
V PC vyhořel zdroj, koupil jsem nový, jenže PC nenaběhne. Při porovnání obou zdrojů jsem došel na to, že u nového není osazený pin č. 20, který u původního zdroje osazený byl.
Čili co teď s tím? Jak mám proboha v shopu poznat, jestli ten který zdroj má nebo nemá zapojené všechny piny???
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: u zdroje me chybi jeden pin
Neuškodilo by dopísať pre akú zostavu si kupoval napájací zdroj. Či je vôbec potrebný ten jeden pin.