časování
- Bossd
- Začátečník

-
časování
Přes program everest jsem zjistil že mám různě načasované ramky mám 2x512, může toto načasování vést k sekání pc. Mám totiš problém s pc mám athlon 64 3000+ a když otevřu nějaké programy tak v pc začne rachotit a najede to až za nějakou dobu. Už jsem z toho neštťastný. Přeinstaloval jsem windows. Pomolo by kdybych paměti dal do jiných slotů. Nebo by můj problém vyřešila ještě jedna ramka. Předem děkuji za odpověď.
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
Re: časování
To je blbost ,pameti nemuzou jet na ruznych rychlostech. Zjistil si jen udaje pri kterych je zaruceno ze ramka bude stabilni(dava ji do SPD cipu vyrobce pameti)Bossd píše:Přes program everest jsem zjistil že mám různě načasované ramky
To dela pevny disk ,je to opet bezne. Pokud mas malo ram(pro windows XP minimum tak 512mb) tak se udaje ukladaji na pevny disk a ten je 100000x pomalejsi nez ramkyBossd píše:když otevřu nějaké programy tak v pc začne rachotit a najede to až za nějakou dobu.
V biosu nastav casovani pameti na auto. Dalsi ramka te predevsim usetri swapovani(to je to hrceni z pcBossd píše:Pomolo by kdybych paměti dal do jiných slotů. Nebo by můj problém vyřešila ještě jedna ramka. Předem děkuji za odpověď.
- Bossd
- Začátečník

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Bossd
- Začátečník

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-