časování

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Bossd
Začátečník
Začátečník

časování

Příspěvek od Bossd »

Přes program everest jsem zjistil že mám různě načasované ramky mám 2x512, může toto načasování vést k sekání pc. Mám totiš problém s pc mám athlon 64 3000+ a když otevřu nějaké programy tak v pc začne rachotit a najede to až za nějakou dobu. Už jsem z toho neštťastný. Přeinstaloval jsem windows. Pomolo by kdybych paměti dal do jiných slotů. Nebo by můj problém vyřešila ještě jedna ramka. Předem děkuji za odpověď.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: časování

Příspěvek od [CZ]mike »

Bossd píše:Přes program everest jsem zjistil že mám různě načasované ramky
To je blbost ,pameti nemuzou jet na ruznych rychlostech. Zjistil si jen udaje pri kterych je zaruceno ze ramka bude stabilni(dava ji do SPD cipu vyrobce pameti)
Bossd píše:když otevřu nějaké programy tak v pc začne rachotit a najede to až za nějakou dobu.
To dela pevny disk ,je to opet bezne. Pokud mas malo ram(pro windows XP minimum tak 512mb) tak se udaje ukladaji na pevny disk a ten je 100000x pomalejsi nez ramky
Bossd píše:Pomolo by kdybych paměti dal do jiných slotů. Nebo by můj problém vyřešila ještě jedna ramka. Předem děkuji za odpověď.
V biosu nastav casovani pameti na auto. Dalsi ramka te predevsim usetri swapovani(to je to hrceni z pc :wink: )
Bossd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bossd »

takže to může být málo ramky když mám windows xp a v něm vistu a otevřeno několik programů jako je např. icq skype nod32 nebo podobné programy
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Bossd píše:takže to může být málo ramky když mám windows xp a v něm vistu a otevřeno několik programů jako je např. icq skype nod32 nebo podobné programy
ctrl + alt + del
zalozka vykon
strankovaci soubor
Bossd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bossd »

tak ten mám tak od 500-700 podle toho jestli zapnu stahování přes azureus
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

ramka je je chlivek "fyzicka pamet (kB)" ale uz samotny strankovaci soubor o necem svedci :wink:
Bossd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bossd »

celkem 1048048 k dispozici 206640 mezipaměť systemu 546164
Odpovědět

Zpět na „Paměti“