SPDIF

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SPDIF

Příspěvek od Monster_cs »

chtěl bych se zeptat jestli jde zapojit SPDIF ke sluchátkům ja mam Sennheiser PC 160 a chtěl bych vyskoušet digitalní zvuk na sluchnách tak jestli víte jak se to da tam pichnout tak mě písněte byl bych fakt rád a desku mam DFI LanParty nForce 4 Ultra-D tak pls poradtě ja vím že se tam musí dat cinch s shieldem ale když ho tam dam tak to si mam koupit zesilovač aby mi to jelo?
Judik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Judik »

Možná se mýlím, ale myslím si, že SPDIF Ti do sluchátek nepůjde. Musíš mít nějaký dekodér, který ten digitální signál znovu "zhudební" tj. musel bys vést signál cinch-cinch kabelem do jiné zvukovky s SPDIF vstupem či jiného dekodéru. Ze sluchátek Ti to bude jenom šumět. Je to zkrátka signál pro kvalitativně bezztrátový přenos hudby.... :)
Hammond forever...........:)
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Potrebujes D/A prevodnik a zesilovac samozrejme taky. Digitalni repraky jsem jeste nevidel :)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

Lamicz píše:Digitalni repraky jsem jeste nevidel :)
Fakt ne?....co tak Logitechy Z-5500, Z-5400... ;-)
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Bože můj, to je zase dotaz... :roll:

NE, do analogových sluchátek digitální signál fakt nedostaneš. :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“