Nefunguje New password na ICQ

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje New password na ICQ

Příspěvek od Highlander »

Lidi stal se me takovej malej problem,ze jsem zapomel heslo na icq a chtel jsem pouzit ten system retriev icq password co maji v helpu.
No zadal jsem moje icq a dve kontrolni otazky s emailem a vsechno probehlo v pohode.Napsalo se me ze na ten email me bude poslano nove heslo.Tak jsem se podival na email a nic neprislo a heslo bylo zmeneno.... :(
Zkousel jsem to nekolikrat a bez vysledku.Taky jsem zkousel jestli ten recover hesla funguje na jinejch icq a taky nic :( proste newim co s tim a tedka se na swoje icq nedostanu kde mam asi 500 kontaktu

co s tim nejake napady? diky all
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunguje New password na ICQ

Příspěvek od Nordir »

Highlander píše:Lidi stal se me takovej malej problem,ze jsem zapomel heslo na icq a chtel jsem pouzit ten system retriev icq password co maji v helpu.
No zadal jsem moje icq a dve kontrolni otazky s emailem a vsechno probehlo v pohode.Napsalo se me ze na ten email me bude poslano nove heslo.Tak jsem se podival na email a nic neprislo a heslo bylo zmeneno.... :(
Zkousel jsem to nekolikrat a bez vysledku.Taky jsem zkousel jestli ten recover hesla funguje na jinejch icq a taky nic :( proste newim co s tim a tedka se na swoje icq nedostanu kde mam asi 500 kontaktu

co s tim nejake napady? diky all
A neulozila Ti to posta automaticky do spamu a nesmazala Ti to?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

ty jo to jsem si taky myslel tak jsem se cumel samozrejme i do spamu ale nic :(
Ten recover jsem zkousel na ruznych 3 icq cislech a nefunguje to vubec nikde :( Dokonce na jednom icq jsem mel v detailech email a ani to nepomohlo.Proste ta funkce prirazeni novyho hesla pri ztraceni na Serveru ICQ jim vubec nefunguje...asi si hodim maslu jestli se nedostanu na svoje icq ...
:blee:
Jako heslo se vlastne zmeni ale neposlou ti ho ...takze heslo mas jiny ale newis jaky ,proste bezvadny :-D
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

kdyby ti to nahodou nezmenili, nebo by si chtel zjistit jake to puvodni heslo bylo zkus toten program:

http://www.lostpassword.com/messenger.htm

problem je ale v tom ze to to heslo zjisti jenom kdyz si aspon 1x dal ulozit heslo pri prihlaseni , jestli se ti to nikdy neulozilo tak to asi nezjisti ale sak vyzkousej, doma mi to normalne vypsalo hesla pro 2 UID moje a kdyz sem to zkousel ve skole tak mi tam vyjelo asi 15 UID a u 3 to zjistilo hesla :oops: :lol:

///mno ted sem si vsimnul v tvem podpisu ze uz si to rozjel ale to je jedno treba to pomuze nekomu jinemu :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“