EAX ve hrach

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Hectic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

EAX ve hrach

Příspěvek od Hectic »

Ja nevim jestli to dela jenom me, ale zadnej thread sem tady na to nenasel. Pokud vim tak je vseobecne znamo ze EAX ve hrach zere strasne moc fps kdyz se stretne hodne zvuku hry najednou. Proto by me zajimalo jestli se to stava i vam...treba si to neuvedomujete a nestezujete si na to, ale ja mam napriklad SB Audigy 4 a kdyz dam v Call of Duty 2 EAX 3.0, tak mi fps klesa v jednu chvili i na 60. Moje grafka je ATI x1800 XL. Jinak mam stalejch 125 kdyz se nestrili nebo tak. Kdyz dam ubohej 2D zvuk tak je slyset sice prdlacku, ale fps klesne tak maximalne na 100. Pokud s timhle ma nekdo zkusenosti.....nevite cim to je a jak to spravit? A taky by me zajimalo jestli ty X-FI (napr Fatal1ty) od creative tyhle fps lagy uz nedelaj.

Rek bych ze ty fps lagy sou dost otravny na to jakou mam sestavu

Diky za nejaky rozumny nazory :)
port777
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: EAX ve hrach

Příspěvek od port777 »

Hectic píše: Rek bych ze ty fps lagy sou dost otravny na to jakou mam sestavu

Diky za nejaky rozumny nazory :)
tak na to aku mas zostavu ...ktoru si mozme vsetci tak vycucat z prstu. :) je to zaujimave urob si podpis
ASUS P5K Premium//Core2Duo e8200@3.6GHz@NINJA+NoctuaNF-P12//GF 8800GT 512MB@AC S1@Nexus12//2x2GB CORSAIR XMS2@900Mhz//Audigy 2@creative 6700@Sony DHC-MDX10//2x500GB RAID0+Seagate 7200.10 320GB//LG DVD-RW H12L ls//TT ARMOR Silver Full tower Powered by ENERMAX E565AX--535W! .Samsung 22''LCD 225BW 1680*1050 wide, Myš MS 6000 laser&Natural , multimedia Microsoft!
NOTEBOOK Fujitsu Siemens Amilo Xi 2428
T7500,2GBram,1GB turbo memory, 8600M GS 256MB, 250GB hdd 5400rpm,DVD-RW, 15,4, myš MS4000+ externý 2.5 " 60GB. http://mujweb.cz/www/pboss/
Aceh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aceh »

Nejsi sam. Me to dela taky a nic jineho mi nezbyva nez EAX vypnout =( Mel jsem stim problemy uz v COD1.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já mám audigy 2 zs a nevšímám si nějakých propadů v FPS. Je teda fakt, že to nijak nezkoumám. A jestli mi to má běžet 120 FPS nebo 80 FPS je mi vcelku jedno, protože stejně to mám Vsyncem omezené na 60 Hz :).

Celkem mě ale takové propady u těchto karet překvapují při jejich hadrwarové akceleraci Direct Sound, neřeknu nějakej realtek, ale SB Audigy 4 při jejich vlastním proprietním EAX?

Co ovladače a tak?
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“