Zdravim, chtěl bych se zeptat, jestli bude tenhle chladič Arctic Cooling VGA Silencer 6 GF6600 rev. 2, http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30964 pasovat na tuhle kartu, ptám se proto protože má trochu odlišné PCB od základního
Edit: Tak uz sem myslel ze sem na to kapnul a vono h..vno.
Podle obr. na czc maji Leadtek a Gainward(6600) stajny PCB ale ja mam verzi s bilim větronem a ulne jinou PCB takze sem tam, kde sem zacal. Zkousel sem to premerit podle tohoto nakresu, http://www.svethardware.cz/photo_doc-00 ... 8F04A.html , a zacinam mit neblahy tuseni ze tam budou prekazet kondiky.
Proto bych byl opravdu rad kdyby se nekdo ozval kdo ma tuto kartu a na něm Arctic Cooling VGA Silencer 6 GF6600 rev. 2
Arctic Cooling VGA Silencer 6 rev. 2
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Kollda
- Začátečník

-
- Kollda
- Začátečník

-
- Kollda
- Začátečník

-
Tak už si sedí na svym místě, sednul tam jak "prdel na hrnec"
. Točí na max. otáčky a přesto neni vůbec slyšet. Mám ho na G6600 a teplota v klidu klesla ze 40C na 30C. Zátěž sem zatim nezkoušel. Takže max. spokojenost.
PS: Akorát chci upozornit, že konektor co je na chladiči se nevejde na konektor na grafice. Já sem to vyřešil tak, že sem konektor připojil na konektor na desce, kde byl původně zapojen chipset fan, tenhle konektor už nepotřebuju, protože aktiv vystřídal pasiv.
PS: Akorát chci upozornit, že konektor co je na chladiči se nevejde na konektor na grafice. Já sem to vyřešil tak, že sem konektor připojil na konektor na desce, kde byl původně zapojen chipset fan, tenhle konektor už nepotřebuju, protože aktiv vystřídal pasiv.