Mate nekdo zkusenosti s pouzitim kombonace antiviraku?
Jo ted pudu do koupe Zone Alarmu a Pandy ...pak uz me neprekvapi nic

Panove ja nakupuju , ne "nakupuju". Ted si jdu hned koupit anihackeraLemra píše:Ptal jsi se taky, jestli jsi nevyhodil peníze - jo, vyhodil. I když ta pětiletá licence - no... fakt jsi to kupoval? Jako za peníze???![]()
Jinak KAV i NOD spolu fungovat budou, ovšem dva rezidentně běžící procesy na úrovni jádra (pokud budeš u obou instalovat on-line monitor)... no já bych si to na systém nedal ani náhodou. Co myslíš, že se stane, když oba procesy s nejvyšší prioritou najednou najdou virovej kód?
Jiná otázka je použít pouze jeden monitor + více skenerů, to už trochu smysl dává. Ale oba to jsou výborný AV programy, aktualizace je dostupná denně... nevím. Paranoia...
Doporučuji určitě jednu firmu - třeba KAV + výbornej FW Kaspersky AntiHacker. Pokud jsi to nekoupil, ale "koupil", zvaž tuhle možnost...

Prav ejsme rozchodil ten fw...zonealarm se mi zda komfortnejsi, ale dma mu sanci treba je to jen o zvyku..Lemra píše:You're welcome. Always willing to help... and Kaspersky is the best!!!

V klidu disabluju zonealaram a noda, necham bezet na startupu oba kašparyLemra píše:Jenom ještě - když jseš v tom nakupování - ZAPOMEŇ na Pandu. To je strašnej shit

co me stve je to, ze musim zadavat programy, ktery chci aby se pripojovali k netu rucne..hledat k nim cestu....Lemra píše:To už je lepší. Podle mě nejlepší volba - časem uvidíš sám.

hmm hmm rozumim ..bezpecnejsi filozofie .O)Lemra píše:To je naschvál - když vždycky jenom odklikneš Yes, nepotřebuješ FW. ZoneAlarm nebrat...

Matne si vzpominam, ale kaspary jsme tusim neprobiraliShit píše:Pamatuješ na moji SZ asi v prosinci?