Zjištění pozice pomocí mobilního telefonu.

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

Zjištění pozice pomocí mobilního telefonu.

Příspěvek od Misteryyy »

Myslíte, že by telefon dokázal nějakým způsobem vracet souřadnice, kde se právě nachází? Nemusí to být světové souřadnice, stačilo by třeba od nějakého místa, třeba vysílače apod. Nějak to jít musí, když se dá telefon vyhledat pomocí signálu. Ne? :-D
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

Dá sa to, jeden známy si tak kontroluje dcéru :P , ale nechce mi prezradiť ako to spravil :x , ale tvrdí, že treba dačo nastaviť v mobile (že keď mu na 1h nechám mobil, tak to vie nastaviť) :cry: :o
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
Tak som jeden SFORMÁTOVAL :-)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Na tomhle principu fungují lokační systémy operátorů - najdeš je na jejich wapu a u T-Mobilu můžeš hledat i určité číslo - http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=109238 možná to jde i u dalších operátorů jsem línej teďko víc hledat. Ale ten hledaný člověk s tím musí dát svolení (to si ostatně přečteš v článku). Jinak běžně se tohleto využíva, když policie po někom pátrá - tam s tím samozřejmě dotyčný svolení dávat nemusí :) .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“