Program na postupnou práci

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
V
Začátečník
Začátečník

Program na postupnou práci

Příspěvek od V »

Může mi někdo poradit, pokud vůbec existuje, program, který by postupně po zadání vykonával různé práce?

Např. při tvorbě videa, abych mohl zadat postupně třeba: vyjmutí audia, rekompresi videa, vložení audia, vložení druhé stopy audia, uložení celku, atd...
Jde o to, že bych zadal práci a nastavení programů, v nichž by se to dělalo, a tento program by to pak podle toho spouštěl. Já bych pak nemusel pořád sedět u PC a přepínat, nastavovat, spouštět... Mohlo by to jet třeba přes noc...
Prostě něco, co by to pak dělalo samo podle nastavení.

Existuje vůbec něco takového?

Budu vděčný za jakoukoliv radu, pomoc a nejlépe odkaz nebo alespoň název takového programu :)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

VirtualDub umí udělat dávku a tu pak samostatně plnit.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
V
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od V »

To já vím, ale video bylo jen jako příklad.
Navíc, stejně se toho s tím seskládáním ve VD moc dělat nedá.

Já chci pracovat s mnoha jinými programy (zvuk, video, texty, fotky ...)
Prostě něco "multifunkčního" :)
Také bych uvítal detailní možnost nastavení parametrů (např. u toho videa: kodek a datový tok, multipassy, klíčové snímky apod. A to u každého jiné)
Tohle funkce VD udělat neumí na to bych potřeboval právě ten hledaný program...
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

V píše:To já vím, ale video bylo jen jako příklad.
Navíc, stejně se toho s tím seskládáním ve VD moc dělat nedá.

Já chci pracovat s mnoha jinými programy (zvuk, video, texty, fotky ...)
Prostě něco "multifunkčního" :)
Také bych uvítal detailní možnost nastavení parametrů (např. u toho videa: kodek a datový tok, multipassy, klíčové snímky apod. A to u každého jiné)
Tohle funkce VD udělat neumí na to bych potřeboval právě ten hledaný program...
Nechceš toho nejak veľa ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

tak nějaký makro
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“