nhl 98 a win xp
Moderátor: Baneshee
- roman andrasik
- Nováček

-
nhl 98 a win xp
chcem sa spytat minuly vikend som trochu upratoval a našiel som starú nhl 98.tak si vravím trocha nostalgie nezaškodí. Ale sa mi nespustila iba preblikla obrazovka.Inštalácia prebehla lahko a našiel som i daky patch.
Skúšal to niekto???
C2.8@3.5 1GBram Gf6800 gs 256ram win xp home
Skúšal to niekto???
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: nhl 98 a win xp
Zkus dát režim kompatibility najdeš pravým myšákem/vlastnosti/režim kompatibility ....roman andrasik píše:chcem sa spytat minuly vikend som trochu upratoval a našiel som starú nhl 98.tak si vravím trocha nostalgie nezaškodí. Ale sa mi nespustila iba preblikla obrazovka.Inštalácia prebehla lahko a našiel som i daky patch.
Skúšal to niekto???
- roman andrasik
- Nováček

-
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mne sa stalo nieco podobne s rollcage stage 2roman andrasik píše:skusal som to bolo prve čo ma napadlo ale nepomohlo....
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=70815
no nik mi nepomohol, fakt netusim cim by to mohlo byt a dost by som to chcel vyriesit...
- roman andrasik
- Nováček

-
Mám pocit že každý masti len samé novinky,takže asi sa nedozviem nič čo by mi pomohlo. Skušal som to aj na staršom kompe (Atlon 900,512mb,gf5200,win98se)ale ani tam sa to nerozbehlo takso kdesi tusi vyhrabal staru voodoo rush do pci ale tam mi zas blbly ovladače (lebo su vraj staršie ako aktualne)aj ked win si nainštaloval iake svoje a tie moje z netu boly tušim z r. 99.
- Halen
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nebylo nahodou NHL98 psany pro GLIDE? Pak by ti mozna pomohl GlideWrapper, ktery dokaze GLIDE emulovat. Zkus se mrknout na tento odkaz, ja s timhle GlideWrapperem parim Diablo II. http://www.zeckensack.de/glide/
Pokud by nepomohl tento GlideWrapper, musis potrapit GOOGLE a zkusit se podivat po nejakem jinem (je jich celkem dost)
Pokud by nepomohl tento GlideWrapper, musis potrapit GOOGLE a zkusit se podivat po nejakem jinem (je jich celkem dost)
- roman andrasik
- Nováček

-
- Halen
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: