speedfan...fitness disku...poraďte
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- amadeus
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
speedfan...fitness disku...poraďte
Ahoj, mám problém, zánvní 80GB disk a ukazuje to takové prasárny jako fitness je horší než u staršího disku o dva roky a je tam u Raw read error rate vykřičník...chápete to někdo, přitom jsem s tím diskem zacházel slušně...nebo se speedfan mýlí?

Asus Strix Z390, i7 9700K, GTX 1080, EVGA Supernova 750 G2
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
muzes jeste zkusit hd tune jestli ti ve smartu vypise totez... asi proto budes mit nizsi fitness... treba odchazi
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- LGA
- Začátečník

Re: speedfan...fitness disku...poraďte
Ten "Raw read error rate" je divny. Ale pro jistotu vyzkousej novy Speedfan. Ted vysla 4.29 beta 13.amadeus píše:Ahoj, mám problém, zánvní 80GB disk a ukazuje to takové prasárny jako fitness je horší než u staršího disku o dva roky a je tam u Raw read error rate vykřičník...chápete to někdo, přitom jsem s tím diskem zacházel slušně...nebo se speedfan mýlí?
S tim fitness bych si zas tak hlavu nelamal. Me to u Seagate taky ukazovalo pulku hned jak byl novy.
Co je ale zajimave, ze me to v kazde instalaci Windows (mam 2) ukazuje jinak. V jedne polovinu a v druhe skoro plny.
- amadeus
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Heh...tak to je maras...jsem si myslel, že speedfanu jde věřit...no tak tu betu spustim a ma nejaky problem s nactenim cidel...to nic, ale nahral jsem si 4.28 a tam je fitness skoro plny, teda chybi snad jen jeden ctverecek...a divny je ze u pres tri roky stareho disku to vypisuje stejne parametry (rozumejte jen v tech dvou ukazatelich) u kazdeho chybi fitness a performance jeden ctverecek
kdo se v tom ma pak vyznat. Asi to teda neni moc smerodatne ten speedfan
Asus Strix Z390, i7 9700K, GTX 1080, EVGA Supernova 750 G2
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: