Prosím o radu.Po nainstalování Ad-Aware SE Personel se mi neotevře emailová schránka.Zobrazí se Stránka nelze nalézt.Prosím o srozumitel-
nou radu.Děkuji
.
outlook express
Moderátor: Don
- Jarmila
- Nováček

-
- Bajgy
- Středně pokročilý

- Jarmila
- Nováček

-
Re: outlook express
V outlook expressu nemohu přijímat ani odesílat žádné zprávy.V jakém programu mám otevřít Paintbrush?Děkuji za radu.Jarmila píše:Prosím o radu.Po nainstalování Ad-Aware SE Personel se mi neotevře emailová schránka.Zobrazí se Stránka nelze nalézt.Prosím o srozumitel-
nou radu.Děkuji
.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Malovani:) start /programy/příslušenstviJarmila píše:V outlook expressu nemohu přijímat ani odesílat žádné zprávy.V jakém programu mám otevřít Paintbrush?Děkuji za radu.Jarmila píše:Prosím o radu.Po nainstalování Ad-Aware SE Personel se mi neotevře emailová schránka.Zobrazí se Stránka nelze nalézt.Prosím o srozumitel-
nou radu.Děkuji
.
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemáš zrušený účet?Jarmila píše:V outlook expressu nemohu přijímat ani odesílat žádné zprávy.V jakém programu mám otevřít Paintbrush?Děkuji za radu.Jarmila píše:Prosím o radu.Po nainstalování Ad-Aware SE Personel se mi neotevře emailová schránka.Zobrazí se Stránka nelze nalézt.Prosím o srozumitel-
nou radu.Děkuji
.
Toshiba Satellite
- Jarmila
- Nováček

-
Nemám zrušený účet.Vypadá to na nějaký vir v počítači.pavduf píše:Nemáš zrušený účet?Jarmila píše: V outlook expressu nemohu přijímat ani odesílat žádné zprávy.V jakém programu mám otevřít Paintbrush?Děkuji za radu.