Pomozte s BIOSEM MSI
Moderátor: Eddward
- houmran
- Začátečník

Pomozte s BIOSEM MSI
Mám K8T Neo Series a při startu mi hlásí no instal BIOS.Jak ho mám do PC dostat.Win XP mám nainstalovaný.POMOOOOOOOOOC!!!!
//edit Wilik - presun z s939 desek
//edit Wilik - presun z s939 desek
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Za prvé: Napiš komlet sestavu, nikdo na fóru nemá telepatické schopnosti - jestli ano tak se omlouvám.
Za druhé:Jak dlouho máš kompl, kdy to začalo dělat......... Neflashoval si bios a ono se to zvrtlo?
Za třetí: Myslím, že to patří do sekce Bios
Za druhé:Jak dlouho máš kompl, kdy to začalo dělat......... Neflashoval si bios a ono se to zvrtlo?
Za třetí: Myslím, že to patří do sekce Bios
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- houmran
- Začátečník

Re: Pomozte s BIOSEM MSI
Mám Sempron 64 sc.754 2800+ nový,MSI K8T Neo starší koupenou v Bazaru z alzasoftu,512MB ram,DVD RW,ATI 9600, dostanu se pouze do nabidky přez shift + f10houmran píše:Mám K8T Neo Series a při startu mi hlásí no instal BIOS.Jak ho mám do PC dostat.Win XP mám nainstalovaný.POMOOOOOOOOOC!!!!
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- houmran
- Začátečník

- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to bios druhýho sata řadiče co máš integrovaný na mb....hlásí to , že ho neinstaluje (spíš nezavádí) , protože to není potřeba, tj. není na něm disk....řešení - jednoduše vypni ředič v biosu (setupu desky)
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- houmran
- Začátečník

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Nějak se prostě do něho dostat musíš.
Edit: Jaké sou to možnosti?
Edit: Jaké sou to možnosti?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- houmran
- Začátečník

Tak do BIOSU už jsem se dostal a dokonce i nahral novou verzy.Ovšem toto jsem udělal s pc ,který jsem mel rozlozeny po stole bez bedny protoze jakmile jsem ho dal do pc bedny tak nenabehl vůbec a když jsem to zkoušel po dlouhé dobe tak nenabehne už vubec,tak nevim co delat bezel tak dobre a najednou proste ne.petr_ píše:Je to v základním biosu, ne v biosu sata. Když mi pošleš manulál, tak ti pošlu postup.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Možná nějaká uvolněná součástka, která když namontuješ desku svisle do case tak nemá kontakt.
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: