mno mam mensi problem mam wifinu a chtel bych vedet jestli sa da nejak zjistit muj vlastni WEP jestli se nekde nezapisuje do nejakeho suboru anebo tak neco. chci reinstal win a provider je *k...* takze mi ho nerekne a rikat at mi ho nahodi je u neho nemozne.
jinak mam to tet instalnuty csechno facha jak ma ale chci vedet jestli ten wep neni nekde v registrech alebo tak neco
diky za kazdou odpoved
-ehm skoro bych zapomel NIJKY HACK ALEBO TAK NECHCI chci je odpoved jestli ho najdu u mne v pc nebo ne!!
pls help wep *vyriesene* citajte
Moderátor: Don
- lol
- Nováček

-
pls help wep *vyriesene* citajte
Naposledy upravil(a) lol dne sob 26. srp 2006, 20:55, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

to je opravdu tezko rict, WEP se obvykle uklada v hashi prave proto aby nebylo mozno ho takto jednoduse najit a zneuzit.
Nicmene nektere (a ja teda nevim ktere) programy pro ovladani bedratovyh karet ho ukladaji nehashovane. Ale to bys musel mit sakra stesti, ze mas zrovna tento. Pokud pouzivas klienta vestaveneho ve Windows mas smulu.
Nicmene nektere (a ja teda nevim ktere) programy pro ovladani bedratovyh karet ho ukladaji nehashovane. Ale to bys musel mit sakra stesti, ze mas zrovna tento. Pokud pouzivas klienta vestaveneho ve Windows mas smulu.
Toshiba Tecra A6
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
pokud vim, tak neni problem ho cracknou, takze mozna spise jit touto cestou, nemam s tim zkusenosti, ale neco urco nactes samotne cracknuti je otazka minut dneska, asi ani to ne, proste malo.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: