čerpadýlko

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

čerpadýlko

Příspěvek od FLiPPY »

tak potrebuju poradit byl jsem se v obi porozhlednou po nejakem cerpadylku a nejlevnejsi tam meli za 799,- je to normalni cena?? :? :? za kolik kupujete vy?

kua ted jsem si vsim ze jsem to dal asi do spatny kategorie :cry: :oops:

//Stoobi - přesun z CM.

thx
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

jakej typ? :sleepy:

Eheim Compact 600 je trochu levnější afaik...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Joey21
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey21 »

Mě jenom fascinuje jak tady vsichni kupujou cerpadylka za 700 800..dokonce nekteri blazni za 2000. Ja mel kdysi ponornou sicce micru za 200. nikde nic nehucelo, zadny osicky nebo co tady porad nekdo resi. Tedka skladam novy chlazeni, budu tam davat znova micru pac se osvedcila :)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Joey21 píše:Mě jenom fascinuje jak tady vsichni kupujou cerpadylka za 700 800..dokonce nekteri blazni za 2000. Ja mel kdysi ponornou sicce micru za 200. nikde nic nehucelo, zadny osicky nebo co tady porad nekdo resi. Tedka skladam novy chlazeni, budu tam davat znova micru pac se osvedcila :)
To je sice moc pěkný, ale chci vidět, co ti to utáhne za okruh, rozhodně ne nějaký pořádný bloky a pokud by měl člověk dvě grafiky+CPU+NB a třeba disky, tak ti to to čerpadlo nedá ani náhodou... :cry:
iwhy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwhy »

Cerpadla od Sicce su jedna velka loteria. Niekomu vzdrzali 2 roky a niekomu odide po mesiaci ako mne micra. Vrci ako vybrator a ako to vyreklamujem ked je odrezany kabel.

Dobre skusenosti mam ale s cerpadlami od polskej firmy Aquael. Tiche, vykonne a co poznam jedno tak vydrzalo pekne dlho.

Ale ak by som ozaj chcel setrit tak minimalne nejakeho ponorneho eheima.

Este k tej sicce micre, viscool uverejnil navod na zvysenie vykonu u nich predavaneho Atmanu co je to iste ako micra http://viscool.com/?page=foto&pol=8 skusim to na to odpisanom co sa mi tu povaluje
Athlon XP 2200+, Kingston 1GB, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W, 20" Viewsonic VX2025WM

IWHY*MOTORSUSKA počúva rezkú muziku LAST.fm
Joey21
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey21 »

Ja budu mit malej okruh...jenom cerpadlo > cpu > radiator > expanzka. Casem moyna pribude grafika, ale to je jeste ve hvezdach :). Nehledam tichy PC, ale jdu po vykonu na CPU. Myslim ze tenhle okruh micra utahne, navic bude po expanzkou ktera ma 50cm takze hydrostatickej tlak bude pomocnik :)
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

K tomu atmanu myslite ze by sel predelat na prutokac podle obrazku mi pride ze jo a jestli by byl vykon stejnej?
Odpovědět

Zpět na „Voda“