Help, nechce se mi rozjet Ati Control Center

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
sta
Nováček
Nováček

Help, nechce se mi rozjet Ati Control Center

Příspěvek od sta »

Help, nechce se mi rozjet Ati Control Center, provedl jsem komletní přeinstalaci i smazání ovladačů , zkoušel jsem i starší verze a nic..... no a když ho spustím ročně tak mi buď to neudělá nic nebo vyskočí hláška, že nemám dostatečná práva na změny v Ati CC a to ikdyž jsem přihlášen i jako administrátor.
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

A máš nainstalovanej NET Framework??
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hoonzooid píše:A máš nainstalovanej NET Framework??
Bez NET Framework by ty novější CCC ani nenainstaloval. :wink:

Ehm, viděl bych to na chybu Widlí, zkus reinstal.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Mám podobnej problém - ATi Control Panel sice nainstaluju, ale nelze spustit - už jsem si na to zvyknul (mám 9600XT už asi rok) a nikdy mi to nešlo ani to několika formátech i reinstalech, už jsem rezignoval na možnost, že ho někdy uvidím, ale tento thread mi připomněl, že mám podobný problém a zajímalo mě jestli se to dá nějak řešit. Ovladačů jsem zkoušel hromadu (momentálně mám Catalysty 6.5).

Bohužel už jsi nevzpomenu na hlášku, kterou to vždy při pokusu o spuštění vyhodilo (teď už nemám ani control panel nainstalovanej - takže to nemlžu vyzkoušet), ale psalo to něco ve smyslu, že cli.exe se nepovedlo zapsat nebo číst paměti "0x57651B" (nějaký čísla) - nebo tak nějak, opravdu už nevim.
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

musis nainstalovat vsechny Frameworky (1.1+SP1 a 2.0) a pak to pojede.
Chillout...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Na nejnovější (6.6-6.8 ) stačí už jen samotný NF2.
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thomas2425 »

Prosím o radu. Proč se nemá rádo moje ATI control center s NODem32?? Když chci spustit Ati control centerr, tak mi spadne CLI. Prej došlo k nějakému poblému. Noda se nechci zbavovat. Co je to CLI??? Dá se odinstalovat ATI control center? Kde budu potom hledat to nastavení???
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thomas2425 »

Tak už jsem to vyřešil. Nainstaloval jsem i Net Framework 1.1 a je to v pohodě. Doporučuji mít nainstalovaný NetFramework 1.1 i 2.0. Už jsem naprosto spokojen. :) Hurááá, a tak dlouho mě to štvalo!!! :D
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Správný postup je 1.1->SP1->2.0. Ale to je už dlouho ve FAQ...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“