Zatim mam nainstalovane oba (verze 5) a nejsem rozhodnuty. Jde mi hlavne o obrazovou kvalitu, protoze kvalita zvuk na tech mych chrastitkach nehraje roli.
Nemam to jeste uplne zmakle, ale kvalita video se docela lisi. Rekl bych, ze kvalitni obraz maji oba, ale kazdy trochu jinak Predevsim, co se tyka ostrosti, jasu, saturace barev.
Navic se u obou daji aplikovat ruzne "vylepsovaci" technologie. Subjektivne u me vyhrava zatim PowerDVD.
pouzivam power dvd 5.0 deluxe, obcas i media player classic + kodeky...
btw msi dvd player je jen prejmenovanej windvd nebo se pletu? kdyz jsem mel kartu od msi, tak k tomu neco takovyho bylo...
jinak WMP jde pouzivat jenom tehdy, kdyz mate nainstalovany nejakej softewarovej dvd prehravac, treba ten power dvd, jinak se vam DVDcko nepodari spustit
powerDVD XP (4.0). WMP stejne potrebuje externi kodeky, ktery se nainstalujou s pDVD (ano, sou i freeware), ale to prehravani mi pride divny - cestina u titulku blbne, celkove titulky pekne ulitavaj mimo obraz. no, mohli by to v 10-ce vymakat..
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06