Vypadava HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vypadava HDD
Mam problem, vymenil jsem desku za trochu jinou. Je to sc.A KT600. Mam ATA disk Maxtor 80GB. Ale kdyz jsem to rozjel tak mi nekolikrat uz v nabehnutych windows naskocila modra obrazovka s bilym textem ze kvuli systemove chybe se to musi restartovat nebo co. Potom mi to kleklo primo pri instalaci WinXP. Jako ze se to zasekne jako kdyz najednou odpojite disk. Po resetu se zacne disk zase ozyvat. Jako ze se roztoci. Muze byt chyba treba v MB? Uz jsem zkusil vymenit napajeci vetev k disku ale nepomohlo.
..full throttle..
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skús pre istotu disk v inom PC, skús sa pohrať s jumpermi alebo ten disk skús dať na iný ATA kanál alebo skús iný kábel.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Možno sa len disk neznesie s radičom.bmobil píše:Disk jsem zkusil v jinym PC a funguje. Muze to byt deskou? Zkusil jsem i prohodit ATA radice

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: