Wifi karta POMOC!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Piskot69
Nováček
Nováček

Wifi karta POMOC!

Příspěvek od Piskot69 »

Nedavno jsem si koupil WIFI Kartu ASUS WL-138G a kdyz jsem ju strcil do PC tak mi rychle zmizel usmev....karta se nehorazne .....(nebudu sprosty).... tak jsem ju zahodil a potrebuju nutne WIFIkartu....... rozhoduju se mezi temahle WIFInama

Kód: Vybrat vše

http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=55584

Kód: Vybrat vše

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31677
ale bojim se ze budou jak ASUS.... kdyztak mi doporucte ktera je lepsi...nebo nejakou jinaci ktera jede stabilne....dobre chyta signal...a tak...... PS: WIFI jede na AP od Linksys nevim presne typ...
Intel Pentium 4HT 641+ 3200MHZ,MSI 945PL NEO-F,2x 512MB GoodRam 667Mhz,Gigabyte Radeon X1600Pro 256MB (Silent Pipe II),Wester Digital 3200KS 320GB,ASUS DRW-1814BLT,Sound Blaster Audigy SE,Cooler Master Centurion 5,Enermax Liberty 400W,TFT SyncMaster 740bf 17ka 2ms, Sluchatka Koss PortaPro,mikgofon Logitech,
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Jaksi jsem nepochopil co s tou kartou máš... Mám tu samou (WL-138G V2) a funguje bez problémů přes 2 patra...
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
Piskot69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Piskot69 »

Lukke píše:Jaksi jsem nepochopil co s tou kartou máš... Mám tu samou (WL-138G V2) a funguje bez problémů přes 2 patra...
Ty mas tu V2 ja mam starsi.. no mam hrozne pomali starty windowsu... klidne 4min... karta ma slabej signal...hrozne pada.... AP je 3m..odeme.. a taky se stane ze mi shodi AP.. karta byla zkousena na ctirech PC a jeste na jinacim AP...a porad stejny...
Intel Pentium 4HT 641+ 3200MHZ,MSI 945PL NEO-F,2x 512MB GoodRam 667Mhz,Gigabyte Radeon X1600Pro 256MB (Silent Pipe II),Wester Digital 3200KS 320GB,ASUS DRW-1814BLT,Sound Blaster Audigy SE,Cooler Master Centurion 5,Enermax Liberty 400W,TFT SyncMaster 740bf 17ka 2ms, Sluchatka Koss PortaPro,mikgofon Logitech,
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Tohle by dělat neměla, reklamovat jí nemůžeš? (nebo jsi jí zahodil ze třetího patra?)
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Piskot69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Piskot69 »

Lukfi píše:Tohle by dělat neměla, reklamovat jí nemůžeš? (nebo jsi jí zahodil ze třetího patra?)
Jako zaruku jeste ma.....tak to zkusim......ale aji tak potrebuju WIFInu co nejrychlejic.... tak reklamace by byla na dloouho...
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Piskot69 píše:
Lukfi píše:Tohle by dělat neměla, reklamovat jí nemůžeš? (nebo jsi jí zahodil ze třetího patra?)
Jako zaruku jeste ma.....tak to zkusim......ale aji tak potrebuju WIFInu co nejrychlejic.... tak reklamace by byla na dloouho...
no záleží taky na tom co je to za obchod, ale ta závada co popisuješ asi nepůjde odhalit na počkání. Ale pokud je AP tři metry od tebe, doporučuju se s tim nes*at a natáhnout UTP kabel :wink:
Piskot69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Piskot69 »

Lukfi píše:
Piskot69 píše: Jako zaruku jeste ma.....tak to zkusim......ale aji tak potrebuju WIFInu co nejrychlejic.... tak reklamace by byla na dloouho...
no záleží taky na tom co je to za obchod, ale ta závada co popisuješ asi nepůjde odhalit na počkání. Ale pokud je AP tři metry od tebe, doporučuju se s tim nes*at a natáhnout UTP kabel :wink:
Prave kabel natahnout nemuzu.....router je za zdi....a diru tam udelat nemuzu....to me stve tak jsem nucen jit bezdratovou volbou..
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Piskot69 píše:Prave kabel natahnout nemuzu.....router je za zdi....a diru tam udelat nemuzu....to me stve tak jsem nucen jit bezdratovou volbou..
to v tý zdi nejsou nikde dveře? věř mi, bezdrát je na prd... taky jsem se pokoušel ho doma mít, ale nakonec jsem kabel přivázal za světla na chodbě aby se neplet pod nohy a pohoda...
Piskot69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Piskot69 »

Lukfi píše:
Piskot69 píše:Prave kabel natahnout nemuzu.....router je za zdi....a diru tam udelat nemuzu....to me stve tak jsem nucen jit bezdratovou volbou..
to v tý zdi nejsou nikde dveře? věř mi, bezdrát je na prd... taky jsem se pokoušel ho doma mít, ale nakonec jsem kabel přivázal za světla na chodbě aby se neplet pod nohy a pohoda...
Od toho AP jsem uplne odriznutej...kabelem se knemu nedostanu... jedine ukecat toho majitele abych udelal diru do zdi ale to asi nepujde.:( ..kabel by byl levnejsi a bez problemu...to verim ale jsem nucen jit do bezdratu a vubec se mi nechce....
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Piskot69 píše:
Lukfi píše: to v tý zdi nejsou nikde dveře? věř mi, bezdrát je na prd... taky jsem se pokoušel ho doma mít, ale nakonec jsem kabel přivázal za světla na chodbě aby se neplet pod nohy a pohoda...
Od toho AP jsem uplne odriznutej...kabelem se knemu nedostanu... jedine ukecat toho majitele abych udelal diru do zdi ale to asi nepujde.:( ..kabel by byl levnejsi a bez problemu...to verim ale jsem nucen jit do bezdratu a vubec se mi nechce....
ani oknem ven a zase dovnitř to nejde? Leda kdyby majitel zdi byl současně i majitel AP, a kdyby ta WiFi byla jenom pro vás dva, tak bys ho moh zkusit překecat že kabel je jednak spolehlivější ale hlavně bezpečnější, protože WEP ochrana jde snadno obejít (můžeš argumentovat tímhle: http://cdr.cz/a/18277 ) a že by se vám na to někdo moh napíchnout
rakosa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rakosa »

a co je na těch 3m mezi tebou a AP, pokud jsou tam zeď a v ni starý el. dráty tak ti nepojede žádný karta to je vyzkoušený.
P4 2,4GHz Prescott na MSI Intel 865PENeo2, 4x512MB DDR 400MHz, nVidia Club3D 7600GS na Fujitsu siemens P17-2
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“