pokud nemám tel.linku(zavedený to je, ale nemám objednané, aktivované...) vydává to alespoň nějaký signál.
Jde mi o to, že jsem dělal novou elektriku a při té příležitosti jsem dal do zdi i tel. kabel co mi vedl v liště. Tak bych rád zjistil, jesli se to někde nepřerušilo. A čím to zjistit?
M.
Tel.linka
Moderátor: Don
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
záleží na délce...
ale můžeš vzít multimetr a na jednom konci se napíchnout na jeden drát, na druhém konci na ten stejný a dát měřit odpor... měla by se ti ukázat nula (tedy že je to propustné)
existují ještě profesionální "pípátka" která ověří propustnost kabelu tím že na jednom konci je vysílač a na druhém přijímač, ale to pro tebe asi nebude mít význam... (pro jednorázové použití) -stojí něco kolem 1k - 100k Kč
ale můžeš vzít multimetr a na jednom konci se napíchnout na jeden drát, na druhém konci na ten stejný a dát měřit odpor... měla by se ti ukázat nula (tedy že je to propustné)
existují ještě profesionální "pípátka" která ověří propustnost kabelu tím že na jednom konci je vysílač a na druhém přijímač, ale to pro tebe asi nebude mít význam... (pro jednorázové použití) -stojí něco kolem 1k - 100k Kč
Francie ... sladká Francie