MSI FX5600-VTDR - problém s MSI Media Centrem
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- gamers.pc
- Nováček

-
MSI FX5600-VTDR - problém s MSI Media Centrem
mam graf. VGA MicroStar FX5600-VTDR a softver MSI Media Center Deluxe II misto angličtiny piše jen čtverečka ma xp +sp1 Při instalaci v prvním okně je možno vybrat jenom aplikace , po instalaci najede nastaveni,normy TV,dvd,audio, atd. a po spuštěni media centru v horní liště je zobrazen datum a čas zbytek je jenom v čtverečky nemate někdo skušenost stimto problemem dik

- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- gamers.pc
- Nováček

-
media center
bohužel je v programu Media center chyba lokalizace a s českou verzí Windows nechodí. V současné době mají od nás v MSI k dispozici kopii české verze a pracují na patchi, který poté zveřejní va svém webu. Prosím o trpělivost. odpověď od MSI CZ
- potter
- Nováček

-
co je příčinou
Ja jsem si taky koupil GeFroce FX5600 a nastal mi tentýž problém a tak jsem se pídil co je příčinou a zjistil jsem, že je to chyba přímo u výrobce a tak u sebe žadnou chybu nehledejte. Prý už se natom pracuje a měl by být vydán nějaký patch(?), anebo tu kartu reklamujte, mě by vrátili peníze.
[/b]
- Fox_Murder
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Caute lidi, mam skoro ten samy problem. Nejsem zacatecnik, a dost se vyznam, ale ted sem si obednal novy comp a mam ten samej problem. 3D mark 2001 Se - body 10 488.
Uz si nevim rady. Pri hrani jakychkoliv her (Vietcong) se mi pri rozliseni 1024 - 16 bit stejne obcas sekne, jako by byl prehusten port AGP. Pripada mi to jako by se sekal. Na sestavu kterou mam by mel byt vykon minimalne spickovy. Aspon kamos mel 14 000 v 3dmarku 2001 SE a mel taky P4 2,4 ale jen na 266 mhz. Nemohu pochopit, ze mam mene. Mam windows XP a tento problem se stava u vsech her. GTA 3, Toca 2 proste pripada mi to jako bych mel nejakeho durona 800 s GF MX...fakt nevim. Uz si nevim rady. Vse mam nastavene na minimu, antialiasing vypnut, zapnuto OPENGL pro konforní urychlení textury, ale prostě vše je jak o 50 % pomalejší, než by mělo.
Prosím pomozte.
Deska má bios 1005, FX ma nejnovejsi ovladace pred mesicem tahane z jejich stranky!
Uz si nevim rady. Pri hrani jakychkoliv her (Vietcong) se mi pri rozliseni 1024 - 16 bit stejne obcas sekne, jako by byl prehusten port AGP. Pripada mi to jako by se sekal. Na sestavu kterou mam by mel byt vykon minimalne spickovy. Aspon kamos mel 14 000 v 3dmarku 2001 SE a mel taky P4 2,4 ale jen na 266 mhz. Nemohu pochopit, ze mam mene. Mam windows XP a tento problem se stava u vsech her. GTA 3, Toca 2 proste pripada mi to jako bych mel nejakeho durona 800 s GF MX...fakt nevim. Uz si nevim rady. Vse mam nastavene na minimu, antialiasing vypnut, zapnuto OPENGL pro konforní urychlení textury, ale prostě vše je jak o 50 % pomalejší, než by mělo.
Prosím pomozte.
Deska má bios 1005, FX ma nejnovejsi ovladace pred mesicem tahane z jejich stranky!
P4 2,4 (800Mhz) + Asus P4P800 + PowerColor Ati Radeon 9600 Pro + 512 MB Ram CL3 (400Mhz) + 120 GB Seagate (8Mb Casche) + Audigy 2 OEM + DVD + CDRW + AOC 19 KLr+ Inspire 6700 + ATI TV Wonder Stereo
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Zkus ovladace primo od nVidia a ne od vyrobce karty.... Jinak P4 na ext. 266 neexistuje - jen pro poradek.(nejspis ma 533) A jeste jedna vec: ver tomu, ze na Duronu a GeFo 2 MX bys takovychhle vysledku nedosahoval ani v nejlibeznejsim snu
jinak ovladace na chipset más ???
jinak ovladace na chipset más ???
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Robert Decsi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
MSI FX5600 VTDR
Tiez mam tuto grafiku a v super-mega-dabest najlepsom MSI Media Center Deluxe II vidim spominane kocky. A to mam Win XP Proffesional english ver. ! No neva. Ten sof je dobry tak na dve veci... Skor by ma zaujimalo, ci existuje neaky soft. kt. dokaze komunikovat s dialkovym ovladacom dodavany k tejto karte. No a este jeden problem mam - a to> po nainstalovani STEREO DRIVERS od nVidie nevidim zalozky urcene pre vyp/zap a nastavovanie tychto moznosti. Pritom instalacia prebehne bez problemov. Mam najnovsie detonatory, ale skusal som asi 3-4 posledne a ten isty problem. Pisu, ze funguju na vsetkych nVidia grafikach. Pred tym som mal MSI GeForce 4200Ti 64MB a fungovalo mi to. Poradi dakto ??
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: MSI FX5600 VTDR
Dnes jsem si stáhl patch.tak jsem zvědav jestli to ty čtverečky místo písma vyřeší? 
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- gamers.pc
- Nováček

-
- megawir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: MSI FX5600 VTDR
pomohlo to? muzes mi kdyztak poslat link na ten patch?diky..Orbithek píše:Dnes jsem si stáhl patch.tak jsem zvědav jestli to ty čtverečky místo písma vyřeší?
AMD Athlon 64 X2 5000+ BA | Gigabyte MA770-DS3 | 4GB A-Data Vitesta EE | ATI Sapphire Radeon HD 3870 512MB DDR4 | 250GB Hitachi SATA2 | Nexus 400W | Nexus Breeze
...24" Dell UltraSharp U2410...
...24" Dell UltraSharp U2410...
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Už se to tu několikrát řešilo, tady je možná odpověď
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=3158
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=3158
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit