montaz chladice

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
yoghurtcz
Nováček
Nováček

montaz chladice

Příspěvek od yoghurtcz »

Ahoj vsem,
mam takovy mensi problemek...do svoji zakladni desky(http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3 ... odelmenu=1) jsem si chtel namontovat novy chladic CPU (http://arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=80). Odmontoval jsem puvodni boxovany jenomze ouha - nepovedlo se mi ten novy chladis vubec zamontovat. Vzdycky chybelo par milimetru aby spona s dirama zapadla do tech koliku.

Nemate nekdo zkusenosti, pripadne nejake triky? Odmontoval jsem zdroj a grafickou kartu abych na to dobre videl -> celou desku se mi vyndavat nechtelo, ale v nejhorsim to udelam. Kdokoliv?

//edit Jája: přesun z ostatní HW
s_ebastian
Nováček
Nováček

Příspěvek od s_ebastian »

Páčku přítlaku odklopenou aby se spona povolila,zaháknout a páčku překlopit.bacha na pastu.OK?
yoghurtcz
Nováček
Nováček

Příspěvek od yoghurtcz »

Myslel jsi odklopenou do polohy horizontalni? Je pravda ze pak se o par milimetru povoli, ovsem v tom caru papiru co davaji k tomu chladici jako navod je ta paka ve vertikalni poloze...
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Ehm, tak takový problém... no :lol: :lol: :lol:

Tu páčku dej aby směřovala navrch. Pokud to nepude tak přitlač na sponu a mělo by to jít.
tomu chladici jako navod je ta paka ve vertikalni poloze...

To je jako po montáži. Schválně se do toho manuálu podívám. :-D
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
s_ebastian
Nováček
Nováček

Příspěvek od s_ebastian »

Takže,kontrola zoubku co jsou na plastu aby do nich zapadla spona,myslim plast na chladiči,nasadit sponu do držáku a pak překlopit páčku spony na druhou stranu.Má na sobě excentr na dotažení spony.(na jedny straně taková boule..)
yoghurtcz
Nováček
Nováček

Příspěvek od yoghurtcz »

Diky vsem za info...vyzkousim :) Preci jenom bych nechtel "zlomit" treba procesor kdybych na to hodne pritlacil nebo neco takovyho.

Jednou jsem to uz zkousel kdyz to neslo tak jsem tam dal zpatky ten boxovanej vetracek.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

O procesor se neboj snese opravdu hodně. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Edems
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edems »

Dneska mi prisel, jedinej problem jsem mel, ze jsem sponu musel otacet na2x (njn, ta packa lezla to vetraku a nevsim jsem si toho :oops: ) ale jinak v pohode, rikal jsem si, ze je ta spona strasne vysoko oproti zakladne, ale pri nasazovani me ten plas vyved z omylu... trochu jsem musel pritlacit, ale nic brutalniho
Intel Core i5-2500K@default, 2x4GB DDR3 Corsair Vengeance XMP 1866MHz, Sapphire AMD HD7970, Gigabyte Z68XP-UD4, CORSAIR Force 3 Series 120GB + 320GB a 250GB WD, CORSAIR AX850

AMD Opteron 144 1800@2500, 2x512 Corsair, HIS ATi X800 GTO, DFI LanParty UT nF4 Ultra - D, 250 GB Hitachi SATA2, Fortron 500W
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“